Duygu_23456 Elifcee25 🤣ay ana bu benim koca kız kızım olursa duru koyarım dedim o sabun markası degilmi o ne la öyle dedi .
Mom02 İlk kızım Defne ben karar vermiştim adına ikinci kızımız olacak bilge doğa duru deniz derin filan düşünüyordum uyumlu olsun diye ama eşim Ece yi önerdi onu koyacağız ☺️
Aysensrkan Mom02 bence isimlerin uyumlu olmasına gerek yok iki farklı hayat yaşayacaklar sonuçta Ece ismide çok kibar
Mom02 Aysensrkan Eşimde öyle dedi bana da mantıklı geldi Ece ismi de içimize sinince tamam bu dedik ☺️ 34.hafta da anca karar verebildik ama 🤭
Nurrmerttt- Elif949494 Ay adı gibi yaşasın inşallah 🤲🏼🥰 O kadar çok size bağlı bir erkek çocuğu olacak ki öyle oldukça hatırlarsınız beni 🤭☺️ Sağlıkla afiyetle büyüsün inşallah 🤲🏼🌸
ZeynepAsyaAnnesi Aysensrkan bende Asya ismini çok seviyordum hatta koyacakim bir hocaya sorduk asi kadın isyan eden anlamına geliyormuş aklınızda bulunsun o yüzden koymamıştim ben
Haticebrc ZeynepAsyaAnnesi asiye ismi o anlamda değil mi benim kayınvalidem ismi asiye o yüzden o anlamda diye Asya seçmiştik 🙄