Pelinizm EceMmmm amiiin hepimize bide zencefili dene bak bi bardak sıcak suya minicik taze zencefil rendele iç çay gibi inş fayda eder🙏🏻
EceMmmm 78yenianne Canım valla işte aynı durum. Bazen oturup ağlıyorum. Bittiğim ya resmen. Kaç haftalık seninki ?Allah kolaylık versin inşallah.🙏
EceMmmm 78yenianne hhh Bulantı hapıda bir işe yaramıyor canım ya.😔😔 O yüzden kullanmaman daha iyi. Bugün doktora gittim 4. ay bitince rahatlarsın dedi. Ama ne bileyim hiç geçmeyecek gibi. Allahım hepimize kolaylık versin.🙏🙏
78yenianne EceMmmm çalısıyorum, sabah 6 gibi kalkıyorum, gün saat geçmek bilmiyor, mecbur günde bi tane ilaç alıyorum, psikolojik bile olsa belki işe yarar umudu ile😭😭😭
EceMmmm Kadir3565asli 14. Haftada geçse valla razıyım. Artık hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum.😔😔
Turgutbebek EceMmmm doktorum bana bulantinin iyi birşey olduğunu hormonlarımın guzel yükseldiğini gösterdiğini yani bebeğinin sağlıklı olduğunu söylemişti kendini bunsekolde motive etmeyi dene zaten 1 2 haftaya eminim gecicektir
EceMmmm Turgutbebek Şuan benimle birlikte hamile olan arkadaşlarım var, hiç bulantıları olmadı ve bebekleride gayet sağlıklı. Sanırım motive olamıyorum.🙈😂 Şaka bir yana küçük atarlılar iyi olsun, sağlıklı olsunda çekecez bir şekilde tabi canım.🙏
Ak55 EceMmmm benim hamileliğin ilk haftaları bu kadar olmamıştı şimdi 15haftalığız doktor bi vitamin hapı verdi aman Allahım çok kötü ya mahvediyor beni Allah herkese sabır versin ben genelde yağsız yemek yemeye çalışıyorum .
Aysesare EceMmmm İnşallah ya tam geçti derken 16.haftada, tekrardan başladı ara ara devam ediyor cidden artık kusmaktan bıktım diyebilirim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gmsylmz 17. Haftadayım hala aynı devam sabah bulantıları kötü şekilde devam ediyo ayva rahatlatıyo gerçekten tavsiye ederim
EsraYavuz Benim doğumuma günler kaldı başlarda bende bulantı sorunu çok yaşadım hastaneye bile yatırıldım banyodan çıkamıyordum kusmaktan sonra bir ilaç buldum ve Allah üretenden razı olsun Bir tek o kesti adı Zofran doktor vermiyor sen sorarsan veriyor kanser hastalarının bulantılarını kesmek için kullanılıyor çok iyi bir ilaç sor derim doktoruna.
EceMmmm EsraYavuz Canım Allah kurtarın sağlıkla bebeğine kavuş inşallah.🙏 Valla ilaç kullanmak istemiyordum ama bu gidişle dayanamayacağım sorayım doktora bir dahaki kontrolümde olmadı. Peki kaç haftanda bitti tamamen bulantıların.?
Gmzcngi EceMmmm kıyamam ya cok iyi anlıyorum onu ye bnu ye bulantın gcer diyolar denemediğim şey kalmamıştı🙄 sende en kısa zamanda rahatlarsın insallah canım