gksuaks Ben sadece folik asit kullanıyorum. Tsh belki kullanıcam yeni tahlil yapıldı sonuca göre. Ama benm doktorum karşı bu kadar ilaçlara keşke gerek olmasada 0 ilaçla tamamlasak diyor.
Melikeersinbekinay Pinarim hiç bir hap kullanmıyorum hiçe bir sıkıntım da yok çok şükür ne bende nede bebisimde ilerleyen zamanlarda kullanmam ins
Sinem1912 Levotiron troid için,duosvit,Ferrum fort ve magnezyum kullanıyorum. Normal hayatımda bu kadar ilaç kullanmamıştım😣
gksuaks Bir de bitane kan ilacı varmış adını unuttum şuan ama rengi pespembe ilacın. Hamileler için uygun yazıyor kutuda, bakanlıktan onaylı ilaç ama doktorum böyle işte ilaçlar diyor yani pembe boya var ve nasıl hamileler için uygun olabilir. Bende karşıyım çok gerekmedikçe ilaç kullanmak istemem.
Anneolacak Yagmurerol imom beni mahvetti ya. Surekli agzimda aci aci balik tadi.zaten icemiyorum max yarim saat icjnde geri kusuyorum yine aci aci balik tadi :(
Esba2019 Bende gynoferon kan ilacı ve coledan d3 vitamin kullanıyorum canım 12+4 haftalığım 12.haftada başladım bunlara