semrap cahilelafanlatamazsinyorulmaa birsuru fikir oldu burdan ben bir hafta buraya girip karar veririm artik :)))
kahvesever__ semrap inşallah geçer canım benim de hamileliğimin başlarında kırmızı etden tiksinme olmuştu ama geçti
Yazmelegi_ semrap valla aklıma bu geldi yemek düşünmek çok yoruyor insanı yapmak bile bu kadar yorucu degil
Dilek1903 Ne kadar güzel herkes karar vermiş bende hala düşünüyorum eşim biraz yemek seçen biri olduğu için herşeyi yapamıyorum herkese afiyet olsun ☺️
semrap Dilek1903 benim eşim yemek secmez cok sukur birgun bile arayip bunu yap dememistir bazen bu konu yuznden tartiisyoryz ahaha
Beggg semrap öyle vallahh rondodan çektiğim bisküvim + kremamda var pratik magnolia yapacağım yemek sonrası😅 daha ne yapsın bu kadın😅
Dilek1903 semrap ahhh ahh o kadar çok isterdim ki öyle olsun tam bir sebze düşmanı eşim hiç sevmiyor bende etçi değilim yemek konusunda çok tersiz çok şükür diğer konularda öyle değiliz 😂
semrap o kadar sey yazdiniz kizlar ama eşim ac degilim diyor bende surekli agzim dolu zaten :)) neyse mericmek corbasi ve karisik kizartma ayran yapayim gec yeriz
Mustafayigitvebeytugannesi semrap Bende patlıcan patates et sarımsak biber domates flan karıştırıp düdüklü de pişirdim sende öyle yapabilirsin yanına da pilav yapcam mercimek çorbası salata ayran turşu.
semrap Mustafayigitvebeytugannesi afiyet olsun canim mercimek corbasi karisik kizartma ayran yapmaya karar verdim insallah