Kediler Bol sarımsaklı yoğurtlu, bol tereyağlı, pul biber ve naneye boğulmuş mantı aşeriyorum… Yanına da bol yeşillikli salata, mis
Yazmelegi_ semrap valla aklıma bu geldi yemek düşünmek çok yoruyor insanı yapmak bile bu kadar yorucu degil
Amineazra semrap patlıcan musakka pilav bir de arkadaş kırmızı pancar önermişti gebelikte kan yapıyor dene diye ondan yaptım meze gibi :))
semrap Amineazra afiyet olsun bende de surekli kansizlik var ilac da aliyroum ama boyle yiyilen seyler daha cok seviyorm tadi gyzel mi guzelse tarifini verir misin
Amineazra semrap teşekkür ederim 💕evet ben beğendim havuç mezesi yapar gibi yap dedi arkadaş. Pancarı rendeledim yağda kavurdum soğuduktan sonra da sarımsaklı yoğurtla karıştırdım dereotu da yakışıyor içine güzel oldu :))
semrap kahvesever__ evet ya tavuk eti hele kabap da nasil midem kalkiyor kokusunu bile almak istemiyorm uamarm gecer kac haftadr ev pisirmiyorm evde asla canim istemiyor
Melo-fndkc semrap bende bugün karışık dolma var. Kabak, biber, soğan dolması ve taze yaprak sarma. Yanına da tarhana çorbası yaptım yoğurtla bana bana yeriz, 😋
kahvesever__ semrap inşallah geçer canım benim de hamileliğimin başlarında kırmızı etden tiksinme olmuştu ama geçti