Edasak5 63_Emine evet bebiş iyi çok şükür normal doğum pozisyonunda doğumumu inşallah orda yapacağım doğum ücreti 3.700 diye biliyorum sormaya unuttum bunu fatma hoca ile mi konuşmam lazım kontrol var önümüzdeki hafta
Mervece_16 Edasak5 kız bende urfalıyım ama Bursa’da yaşıyorm metrolife Urfa’nın en lüks hastanesi olmasına rağmen buraya göre cok ucuz Bursa’da en kötü hastanede bıle 14 15 ten başlıyor şaka gibi dua edin yine siz fiyatlar iyi orda
enguzelheyecan28 Papatyasee merhaba kapadokya hastanesinde muayene ücreti indirimi memur yada sendika indirimi ile mi oluyor? Aklımda bir kaç soru var sorsam yanıtlar mısınız
Papatyasee enguzelheyecan28 eşim polis ona polsan indirim var bayram öncesi 456 ödedik indirimli hali sürekli her ay fiyat arttı her ay zam diyorlar
Papatyasee enguzelheyecan28 renkli bakıyor evet ama çıktı olarak renkli vermiyorlar ekrandan Çektik hep tel ile siyah beyaz çıktıları
enguzelheyecan28 Papatyasee yaa ben sırf renkli fotoğrafını almak için gitmek istiyordum. Normalde sivasta veriyorlar ama orası aşırı zam yapmış bende yakın zamanda nevsehire geleceğim orda yaptıracaktım üzüldüm neden çıktı vermezler ki 😕
Papatyasee enguzelheyecan28 onu veriyorlar canım renklinin videosuna bakıyorsun çıktı siyah beyaz oluyor