Sheda Sezgin memnunum hiç bi sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar ama çok yoğun iki üç haftadan erken randevu alınmıyo ben de üçüz hamileyim dha sık gtmek istiyorum o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum canım
Sezgin Sheda benim de tek sıkıntım bu işte ama iyi bi doktor. 5 6 haftada bir kontrol veriyor bende bebeğimi özlüyorum.. sizin bir de üçüz yani kontrollerin daha sık olması gerekiyor
Feyzon Sezgin yok bugün gideceğiz bizde belki öğreniriz diye umutlandım bakalım hayırlısı olsun her şeyden önce sağlık☺️
Sezgin Feyzon yaaa öğrenirseniz mutlaka yazın burdan beni de etiketleyin bakalım ne diyecek🤗🤗🤗 çok heyecanlandım🤗🤗🤗🤗
Feyzon Sezgin ben sordum cinsiyetini daha çok erken ama kız gibi dedi artık bir dahaki gidişimize net bir şekilde öğreniriz İnşallah☺️Bir aydan erken vermiyor randevuyu zaten normal mi herkes mi o şekilde yoksa bizim doktordan mı kaynaklanıyor bilmiyorum
Sheda Sezgin evet onun dışında hakkını yiyemem her gittiğimde ilgilendi ama henüz karar veremedim Kadir Yaman’a gidicem bugün memnun kalırsam ona devam edebilirim
Sezgin Feyzon size bunu kaçıncı haftada dedi hmm tam emin değil o zaman bana çok net alışverişe başlayabilirsin deri ama yine de ayrıntılıyı bekliyorum. Hamilelikte sıkıntı yoksa zaten bu aylarda ayda 1 oluyormuş kontrol ama 2 haftada 1 gidenler de var