Sezgin Deryadeniz63 illaki korku vardır ama kavuşacaksınız mutlunsonanaz kalmış ne mutlu size 🤗🤗 bende doğacağı günü bekliyorum 4 gözle👼🏻 Bebeğimi karnımdayken bile özlüyorum. Allah yardımcın olsun canım benim inşallah sorunsuz sıkıntısız doğumun olsun🤗
Sheda Sezgin memnunum hiç bi sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar ama çok yoğun iki üç haftadan erken randevu alınmıyo ben de üçüz hamileyim dha sık gtmek istiyorum o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum canım
Sezgin Feyzon 16+1 de net ve kesin bi şekilde kız dedi bana. Doktorun cinsiyeti söylemesini beklemeyin çok yoğun olduğu için kime söyledi söylemedi unutabiliyor her gittiğinizde ısrarla siz sorun🤗🤗 size hiç cinsiyetten bahsetti mi
Kuzular12 Sezgin bende 13 te ögrendim sorduğunuz zaman söylüyorlar doktorlar genellikle bebeklerin ilk başta sağlık durumuna bakıyorlar ikinci plan olarak cinsiyet rabbim doktorlarımızında eksikliğini vermesin
Feyzon Sezgin yok bugün gideceğiz bizde belki öğreniriz diye umutlandım bakalım hayırlısı olsun her şeyden önce sağlık☺️