Ebru_20 iremce_seyler aynen söyledin mi sıkıntı oluyor ben de 12 de öğrendim 17 de cinsiyet partisi yaptım o zamana kadar kimse bilmiyordu
Glcn12 iremce_seyler oğlumda 11 haftalıkken felan yüzde 80 erkek dedi bir hafta sonra kesin erkek dedi ikincide doktor 5 aylık olasıya kadar söylemem dedi bekliyoruz bakalım ne zaman söylerse
iremce_seyler Zeynepikranur ya herkes bana şimdi kesin kız diyor. Çünkü kızlar göstermekte pek nazlıymış. Bende merak ettim benim gibi olan var mı diye :)
Zeynepikranur iremce_seyler kızlar daha nazlı oluyor genelde canım ama benımkı erkek ilk başta bende kız zannettım kendını gostermedı hıc 25haftama kadar dedım ya demekkı erkeklerde nazlı olabiliyormuş😃saglıkla kucagına al bebısını
emiinetn- iremce_seyler bizimki 21 haftaya kadar göstermedi detaylida öğrendik ikilide 12 haftalıkken kız olarak tahminde bulundu ama kesin değildi tahmin ettiği gibi kiz bebisimiz oluyor 32+1 ❤️😍
Cekilmezbirkiz 2 li taramada tahmin etti ama 17-0 da kız olduğu kesinleşti. Öncesi tamamen tahmin oluyor ama 🎊🎊❤️