iremce_seyler 13+ 4 doktorumuzun tahmini var 12. Haftadan bu yana ama söylemedi sanırım emin olmak istiyor :)
Zeynepikranur iremce_seyler doktor yıne sana tahmın yapmıs ben 25haftaya kadar cınsıyetını ogrenemedım yanı doktorum tahmın bıle yapamadı perıtonolojıde erkek olduğunu o zaman ögrendim😃
turkuaz_ iremce_seyler 14 te öğrendik açmış bacakları nah burdayım diyor oğluşumuz . Yerim onu ben yerimmm şimdi tekmelerini hissediyorum
Ebru_20 Zeynepikranur sizin doktor ne kadar daha büyürse o kadar iyi olur bilmesinler diye düşünmüş galiba çok beklemiş söylemek için 😊
Ebru_20 Youngmotherr aslında erkek bebeği daha kolay anlıyor doktorlar kız bebeği emin olmak için söylemiyorlar
Zeynepikranur Youngmotherr erkekler bebeler pipiden dolayı çabuk gösterir dediler ama bizimkisi nazlı çıktı galıba😃
Ayazz-A iremce_seyler özelde 11. Haftada söyledi doktorum makinasi iyi şuan 18 olduk doğru tahmin etmis
Ebru_20 iremce_seyler biz 12 +3 de ikili tarama testinde erkek bebeğimiz dedi 14+4 te kesin erkek dedi
Zeynepikranur Ebru_20 aynen valla her gıttıgımde sordum yok şöyle pozısyonu yok yok böyle halbuki erkek yanı anlasılması lazım😃
Ebru_20 iremce_seyler bazen yanılma olabliliyor benim kuzenime 14 te erkek dedi 17 de kız dedi kordonunu pipye benzetmiş ilk 17 de kız demiş Allah’tan kimseye söylememiştik diyor kuzenim
iremce_seyler Zeynepikranur ya herkes bana şimdi kesin kız diyor. Çünkü kızlar göstermekte pek nazlıymış. Bende merak ettim benim gibi olan var mı diye :)