2prensesannesiiii Neseren 2 si de rahatsız edici ama biri düzenli biri düzensiz biri dinlenince geçiyor diğeri dinlenince geçmiyor ve artış oluyor bi önceki sancıdan daha şiddetlisi oluyor aslında ben doğum sancısı çektim yalancı sancıyı anlatılanlardan biliyorum 2 kere yaşadım 31 haftada doğuma alınacaktım sancıdan durdurdular doğumu 37+6 da çektim sancı sezeryana alındım 🥲
Eceunverkanra Neseren Merhaba, oncelikle saglikla kucaginiza alın. Yalanci kasılmalar, bebek sanki bir yerde toplanmis orayi ittiriyormus gibi oluyor sonra orasi yumusuyor o sekilde tarif edebilirim size☺️
birnilmeselesi Benm de regl gibi ağrım olmuştu yürüyüş yaptım evde kaskatı kesilmiştim geçer gibi olup geçmedi belimi doğrultamıyordum doktora bi gittim taş düşürüyormuşum 🤣 onun dışında kasılmalarım oluyor ama yalancı sancı denemez galiba yaşayan varsa bende merak ediyorum bu arada 31 +3 üm ben
Neseren birnilmeselesi ay çok geçmiş olsun taş düşürmek de doğum provası gibi. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza ☺️
esraEb Neseren ufacık dolansam hemen aşağıya iniyor ondan sonra da adım atacak halim kalmıyor. Garip bi sancı başlıyor. Beşinde gideceğim kontrole o güne kadar kafamda yumurta taşıyor gibi minik minik hareket ediyorum 😄
babyasyanil Şöyle anlatıyım, bebiş soluma toplanıyor oraya kendini sıkıştırıyor ittiriyor minnacık ağrı giriyor kasıklarıma sonra hemen geçiyor😅 ben 18. Haftadan beri yaşadığım için baya ezberledim. Alıştımda…
Neseren babyasyanil aa bu bazen bana da oluyor ben kavga ediyorum oğlumla doğru yat len anası kılıklı diye 😅 ama ağrısız olunca yalancı sancı diye düşünmemiştim
Ndkr Neseren 36+4 ten anlatıyorum bende bilmiyorum 🤭🤭🤣 bahsettikleri gibi kasıklarda ağrı hep var bende belde de ılık ılık bir ağrı karnım çok sert oluyor ama 2 gün önce Dr a sordum bunlar değilmiş kasılma ne peki dedim onu anlarsın diyor bende anlamayı bekliyorum 🤣🤣
Glcndrsn Neseren bizde 24 haftalık olduk elhamdülillah ama bi haftadır falan sol tarafıma bıcak saplanır gibi ağrı giriyo oturup kalkarken yada yürürken bi anda oluyo normal mi bilemiyorum
Neseren Glcndrsn o aniden giren kramplar için bol su iç bir de magnezyumu ikiye çıkar dedi bana doktorum
babyasyanil Neseren benim ağrılı olmaya basladı o da büyüdüğü icin sanırım nefesim kesiniyor bi 10 sn😅
Glcndrsn Neseren bi dahaki kontrolde doktoruma söylicem kalsiyum kullanıyorum ama magnezyum vermedi bide adet zamanlarımda bi iki gün adet sancısı yasıyorum buda normal mi acaba bilmiyorum
Glcndrsn Neseren aynen öyle valla sağlıkla gelsin bütün minişler sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bütün anne adaylarına 😌🤲
Emineqk Neseren 30 haftadan beri yalancı sancılar çekiyorum. Bazen kısa süreli regl ağrısı gibi geliyor bazen karnım semsert oluyor ne hareket edebiliyorum ne nefes alabiliyorum.