Amineazra Btl_0909 evet bi tanıdığım abla yaptırdı onun çok şiddetli gaz problemi vardı ortamlarda karnımdan aşırı sesler geliyordu çok rahatsız oluyordum insanlar duyunca demişti
Mutluemos Btl_0909 kız ağrımaz mi yada ne bileyim hiç içine koyulani duymadım bebek tedavisi için mi içine koyuyorlar
Mutluemos fatmanubaharr ay ben korkarım ama büyük cesaret tebrik ederim yaptıranları annenize de selamlar ellerinden öpüyorum 🌸
Btl_0909 Mutluemos evet bebek tedavisi için koyuyorlar hatta bunu yapan doktorlar da var ama o doktorlar benim bulunduğum yerde yok çoğunluğu Ankara ve İstanbul’da
Mutluemos Btl_0909 Rabbim bekleyenlere beklediği haberi tez vakitte nasip etsin inşaAllah Rabbim gönlünüzü kırmadan gönlünüzdekini nasip etsin inşaAllah hep dua ediyorum Ya Rab sen kimsenin kucağını boş bırakma diye
Amineazra Btl_0909 inşallah şifa olur ben çevremde çok gördüm yaptırıp faydasını gören 🌸 ben çekinmesem keşke yaptırsam hatta arkadaşım doğuştan gözünde kayma vardı sadece bir sülükle düzeldi. Sizde inşallah ehline denk gelirsiniz duayla abdestle yapılması daha güzel oluyor
Mutluemos Btl_0909 ay ne güzel ağrısız adet olmak bal kaymak gibi bir şey 😂🥲 bende çok çekiyordum cesaret edebilsem doğumdan sonra yaptırırdım
Sera4 Btl_0909 bu faydalar bana placebo etkisi gibi geliyor. Onun yerine akdeniz tarzı beslenip spor yapsanız şu korkunç yönteme gerek kalmadan daha iyi olursunuz zaten. Yani kendine özsaygısı olan insanın vajinasına sülük koyduracağını sanmıyorum.
Aysinvebebito fatmanubaharr bunu bı kadın doğum doktoruna sor istersen canım hayatta gerçekten bu kadar bilgisiz insanların var olduğunu gördükçe şok oluyorum doğrusu. Sayenizde bazı insanlar da bunlardan para kazanabiliyor ne diyelim kesenize sağlık jrjdj
Sera4 Aysinvebebito sjdjdk bu ülkede para kazanmak çok kolay gerçekten 🤣 yorumları okudukta ben de aynı şoku geçiriyorum. Keşke her şeye körü körüne inanmak için okuyup araştırsalar
Btl_0909 Aysinvebebito kadın doğum doktorlarından öneren hatta bu işlemi yapanlar bile var neden insanları sizin gibi düşünmedikleri için bilgisiz diye yapıştırıyorsunuz anlamıyorum
fatmanubaharr Aysinvebebito sağol canım allah seninde kesene bereket versin ve elbette en az senin kadar bilgisiziz hepimiz her gün yeni birşey öğreniyoruz neticede insanız dilerim sizde bir gün insanları kendi küçük dünyanızdaki engin fikirlerinizle uyuşmadıkları için yargılama hakkınızın olmadığını öğrenirsiniz 🌺
Amineazra Btl_0909 benim tanıdığım abla para alarak yapmıyor sırf Allah rızası için üstelik hacamat sülük sünnet. Herşey para değil maalesef
Sera4 Btl_0909 canım ben her şeyi çok okur araştırırım merak etme. Son çarem vajinama sülük koymak olsa da kendime verdiğim değerden yapacağımı zannetmiyorum 😂 her doktoru değil alanında profesyonelleri dinleyin, size paranıza yazık.