Bet1 09-11-22 33+2 ananas🍍 olduk 💙 baya zor bir hamilelikti benim için bakalım daha neler bekliyor 🤷🏻♀️
Ozgee20 35+0 pazı olduk 😃🌸 bazen taşıyamıyorum gibi hissediyorum çok baskı yapıyor, doğsa da hafiflesek ☺️🥰
tunasmom 09-11-22 benimde ağrılarım oluyordu olmuyor değil tabi ki bel ağrısı kramplar falan kendimi sürekli motive ettim yürüyüş yaptım ki hala yapıyorum mide yanmalarıda fena ama olsun güzel şeyler yine de bunlar hamileliğin tuzu biberi gibi düşünelim 😂
09-11-22 tunasmom ilk başlarda güzeldi evet ama şimdi ağrılarım kat kat arttı penguen gibi yürüyorum yarın doktora kontrole gitcem ne diyecek bakalım
Youngmotherr 09-11-22 29+1 mor lahanayız oğluşla, sırt ağrıları bacak ödemleri ve çatlaklarım dışında ayrıyeten yeniden başlayan mide bulantım dışında sıkıntım yok 🤦🏼♀️
Elifeski22 09-11-22 23+6 şalgam 😂🥰 ağrılar kramplar inişli çıkışlı duygular harici iyi geçiyor şükür 🙂
Bet1 09-11-22 geçmiş olsun enfenksiyonunuz vardır belki idrarda yanma falan yok bende idrar verin bı mutlaka. Benim de başından beri erken doğum riskim var hep bi korkuyla geçti, evde geçti hastane dışında bı yere çıkamadım
Ozgee20 09-11-22 evet aşağı baskı yapıyor bir de normal doğum pozisyonu almış artık kafası çok baskı yapıyor sanırım
Zeyneparsln 09-11-22 Yok belli değil haftaya çatı muayenesinde söylücek normal mi sezaryan mı diye sezaryan derse 2 hafta sonra kavuşuyoruz ama inşallah normal der