09-11-22 29+0 ile mor lahana olduk.🎉🌸👸 Siz ne durumdasınız kızlar? Bu haftalarda nasıl geçti/geçiyor gebelik?
tunasmom 09-11-22 34+4 Pırasayız 😍 şuana kadar çok güzel geçti hamilelik sürecim inşallah devamında da böyle olur 🙂
09-11-22 Anonim3447 gerçekten de 28 den sonrası çok zorluyor artık ya kasık ağrısı bel ağrısı akıntı mafetti beni
09-11-22 Anonim3447 al benden de o kadar sonu güzel olacak ona odaklı yorum kendimi sadece artık napiyim🤲🏻❤️
tunasmom 09-11-22 benimde ağrılarım oluyordu olmuyor değil tabi ki bel ağrısı kramplar falan kendimi sürekli motive ettim yürüyüş yaptım ki hala yapıyorum mide yanmalarıda fena ama olsun güzel şeyler yine de bunlar hamileliğin tuzu biberi gibi düşünelim 😂
09-11-22 Gulirmak ayak ağrıları bel ağrısı kasık ağrısı hepsi bir arada dayak yemişim gibi her günüm 😌
3Tospikannesi 09-11-22 Kızım 26+2 Hindistan cevizi ❤ Ağrılar sancılar uykusuzluk moral bozukluğu Bebeğimde ( böbrek genişleme, kalpte beyaz leke ve beyinde 7 mm sıvı) çıktı üzgünüm ve endişeliyim 😔
AsELinAnneSi__ 09-11-22 14+1 kızımla elmayız 🍎 çok zorluyo annesini nazlı kızım yemek içmek hayal oldu sağlıkla gelsinler 😂🐣
2_evlatyolda tulay-01 bende bi postta böyle yazdım günler geçermi yaaa demiştim yarın 29 haftalık olcaz ne ara büyüdü ne kadar hızlı geçti zaman diyorum bi bakmısın sende böyle bi yorum yapıyor olacaksın saglıklı sıhhatli kucagına al inşallah 🙏🏻 💕