Deletedmom_85 nora_01 yani o zaman ben sana şöyle söyleyeyim günlerce araştırdım diyebilirim. Bir sürü yorum okudum tahmin edemeyeceğin kadar kıyasladım, karşılaştırdım vesaire. Roborock S7 de karar kıldım. Artık gerisi sana kalmış 😊
nora_01 Berkos ya almışken en güzelini alayım içim rahat etsin diyorum güzel süpürüyorsa ona da bi bakayım sağolasın canım
cherry_blossom nora_01 hiç birinin silmesi iyi değil silme özelliği olandan alıpta boşa para vermeyin çekmeye bakın siz
Sere nora_01 Roborock q7 max ve s7 arasında kalmıştım. S7 de mop daha iyi Q7 de çekiş gücü çok kuvvetli. Benim için süpürmesi daha önemliydi o yüzden Q7 Max aldım. Çok memnunum kıl tüy hiç bişe bırakmıyor yerde ki daha turbo, maksimum modlarında falan hiç çalıştırmadım
yesilkahve nora_01 roborock s7 sonic aldım iki ay olacak, gerçekten çok memnunum ilk aldığımda hemi süpürülmüş eve denemiştim ona rağmen görünmeyen tozları bile almıştı. Ama fiyatları artmış, zam gelecek diyorlardı ne ara gelmiş anlamadım.
Kbra_9 Ben TCL 6000 model aldım 5 Aydır kullanıyorum ve çok memnunum uygun fiyatlı haritalandırması süpürmesi çıkardığı tozu çok iyi tavsiye ederim
Tugraninannesi nora_01 o kadar olmuş mu 🙄 ben alalı 1 sene olmadı daha 10 bindi resmen 1 sene olmadan 2 katına çıkmış fiyatı
minigim1669 Xiaomi mop 2 pro kullanıyorum. Kendime yaptığım en büyük iyilikmiş meğer 😂 kendi ellerimle silip süpürdüğüm evden bir ton toz çıkarıyor gözlerime inanamıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.