nora_01 kızlar ev biraz büyük süpürürken çok yoruluyorum eşimde kendini yorma diye süpürtmüyor robot süpürge alalım araştır biraz hangisi iyi dedi kullandığınız memnun kaldığınız ürünleri söyler misiniz süpürmesi ve silmesi güzel olan
kucukbebek nora_01 Ben roborock s5max kullaniyom ⅔ yildir cok memnunum ama alacaksan ust modeli cikti artik 7 serisini al☺️
Tugraninannesi nora_01 roborock s6 maxv kullanıyorum harika harika harika kesin alın tertemiz mis gibi yapıyor evi
Kocburcuu nora_01 xaomi mop2 pro kullanıyorum aşırı memnunum, tavsiye ederim haritalama, modlar,sarj süresi vs gayet güzel
nora_01 CeydaST xiaomi markalar daha uygun aslında ama silmesinden pek memnun değiller 6bin 8 bin civarı Q7 13 bin
Tugraninannesi nora_01 o kadar olmuş mu 🙄 ben alalı 1 sene olmadı daha 10 bindi resmen 1 sene olmadan 2 katına çıkmış fiyatı
Berkos nora_01 benim hem silme hem süpürme ama sildirmiyorum benim için süpürmesi yeterli oluyor ve çevremdeki çoğu için de öyle 😀alırken illa sildirme de olsun demiştim gerek yokmuş 😀xiaomi dreame f9 çok memnunum
cherry_blossom nora_01 hiç birinin silmesi iyi değil silme özelliği olandan alıpta boşa para vermeyin çekmeye bakın siz
Deletedmom_85 Roborock s7 kullanıyorum memnunum. Paspası havaya kaldırma özelliğini özellikle çok seviyorum halıya gelince halıyı ıslatmıyor, ve süpürüp silmesinden de memnunum
nora_01 Berkos ya almışken en güzelini alayım içim rahat etsin diyorum güzel süpürüyorsa ona da bi bakayım sağolasın canım