rukiyyye Beyzasert merkezde misiniz? Biz il içi atamalarını bekliyoruz ama gönlümüz merkezden yana ☺️
selingnyy Ravza11 inşallah sevebiliriz ya ev kiralarından ve çalışma saatlerinden korkuyoruz biraz da şimdilik doğuda zaten yeterince görevlere gitti orada bari eşim rahat etse
Ravza11 selingnyy TSK da eşim görevlendirmesi çok olmadı bı kaç yere gitti sadece 1 haftalık felan hafta sonlarıda çoğunlukla evde oluyorlar
selingnyy Mihrimihre çok haklısınız aslında,bizimde önceliğimiz çalışma saatleri rahat olsun doğuda zaten yeterince ayrı kaldık orada bari rahat edelim diyoruz 🙈
Gaye06 Hnfe_sltan0332 biraz içimi ferahlattın teşekkür ediyorum inşallah önceliğim merkez ama olmassada iyi bir yere denk geliriz ilçe olarakta 🥹
Prensessannessi Elenora teşekkür ederim bize silvan ilçesi çıktı genel duyumum şuana kadar iyi dendi inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. Hamilelikte iki kat insan düşünmek zorunda kalıyor özellikle hastaneleri hakkında bilginiz varmı doktor vs önerisi.
Sevval0 Aslibse ben lojmamla B5- valla küçük kendi halinde bir yer ilk geldiginizde şok oluyorzunuz ama alışıyorsunuz sonradan 😂😂 memur kesimi için rahat bir şehir
Gamze_55 yagmr2907 çok güzel Çanakkale ama biraz pahalı olur bizde buradaydik Ardahana atandik. Çanakkalede çok güzel gezilecek yerler var sosyal etkinlik çok .
Ferayzaman Prensessannessi Diyarbakır memleketim çok güzel bir şehir .Silvan’da köylümüz orasida baya gelişti merkez şehir gibi olmuş.