Nteo Gamze_55 Ardahan küçük bir yer insanları samimidir yardım severdir komşuları iyidir hayırlı olsun öyle olaylar vs olmaz sakindir
Zumra_elif61 frdevss doğuda Sağlık sorun ne yazik ki özel hastane bile klinik gibi batıdaki Sağlık hizmetleri ne unutun beklentiyi küçültüp gelin devlet okulları karışık olduğu için çocuklar genelde dil problemi yaşıyor Kürtçe Türkçe arasında kalıyor
EsraKadir-25 Hilalmvc Merkez oluyor evet hayırlısı olsun inşallah benimde Temmuz sonu Ağustos başı doğumum Allah hepimize kolaylık versin sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🥰
rukiyyye Beyzasert merkezde misiniz? Biz il içi atamalarını bekliyoruz ama gönlümüz merkezden yana ☺️
-kelebek Asafveannesi51 eşim bingöllü şuan bingöldeyim gerçekten çok iyi bir yer kiralar çok iyi değr yerlere göre taksi bile en fazla 50 tl filan buraya gelin geldim eşim polis depremden dolayı üç aydır burdayım
selingnyy Ravza11 inşallah sevebiliriz ya ev kiralarından ve çalışma saatlerinden korkuyoruz biraz da şimdilik doğuda zaten yeterince görevlere gitti orada bari eşim rahat etse
Sevval0 Aslibse ben lojmamla B5- valla küçük kendi halinde bir yer ilk geldiginizde şok oluyorzunuz ama alışıyorsunuz sonradan 😂😂 memur kesimi için rahat bir şehir
Kbraoguz yyasolii bende zaten küçük bir yerden geliyorum o yüzden beklemtim yok. Evde araştırıuorız bakalım
Hnfe_sltan0332 Gaye06 benim asayiş de arkadaşlarım var eşleri komando onların 3 gün evet yda 2 gün üst bölgesine gidiyorlar ama devamlı değil yani zaten evli oldugu için üst bölgeye vermezler hep eve de gelir
Gaye06 Hnfe_sltan0332 biraz içimi ferahlattın teşekkür ediyorum inşallah önceliğim merkez ama olmassada iyi bir yere denk geliriz ilçe olarakta 🥹
Nur_50 Bsrcip 8 haziran belli olacak dedi eşim tarihi yanlış hatırlamıyorsam.😃Rabbim sağlıcakla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.