Beyazeller Ezgiosmn Evet ama enerji verdiğini bilmiyordum . Benim kasık ağzım oluyordu doktor o yüzden yazmıştı
Ezgiosmn Beyazeller enerji vermek gibi değil de bacak kemik ağrısı için iyi geldiğini söylemişti doktor şuan kullanıyorum iyi gibi de çok şükür benim haftam da 31+5
Beyazeller Ezgiosmn Evet , yakınmışız hafta olarak . Çok şükür bende bacak vs ağrısı yok . Kaşık ağrısı yürüyünce oluyordu , bazende durduk yere ama gebeliğim riskli değildi ☺️
Ezgiosmn Beyazeller Allah şifa versin inşAllah benimde ara sıra oluyodu genelde çok yürüyüp yorulduğum zaman şu aralar tek kramp ve bacak ağrısı yaşıyorum o yüzden de magnezyum kullanıyorum çok da iyi gelmiyo aslında 😃
Beyazeller Ezgiosmn Evet bitecek bu günler . Benimde bugün çok kötü kulağım ağrıyor 😞 Hamile kaldığımdan beri kulaklarımda sorun oluştu
Ezgiosmn Beyazeller çok geçmiş olsun 😞 neyseki bu ağrılar sancılar sonunda güzel sonuca çıkacak Allah’ın izniyle 🙏🏻
TomrisHanim Beyazeller aç mi tok karnına mi bilmiyorum o yüzden içemiyorum 😂 dediğim gibi kutusunu atmışım yanlışla 🥲