Ezgiosmn Beyazeller benimde aynı şekilde sorunum var ama henüz bişey kullanmadım özellikle geceleri çok fazla mide yanması oluyo ve tabi uykusuzluk
Beyazeller cocuklarimcanim Teşekkürler anne olmak şimdiden zor 😞 Bana bu şurup çok iyi geldi çok Şükür 🤲🏻
Smlaa Beyazeller süt midemi eskitiyo daha kötü yapiyo ya iyi geliyo diyenlere de şaşırıyorum soda falan da fayda etmiyo artık bebek buyudukce miletin kusma sorunu azaldı bdnimki cogaliyo
Beyazeller Ezgiosmn Umarım ☺️ Eğer randevusuz gidemiyorsanız sağlık ocağına da bir sorabilirsiniz belki yazar
Ezgiosmn Beyazeller sağlık ocağına aslında başka bişeyler için sordum da kadın doğum onaylamadan herhangi bişey yazıp veremem dedi 😏 öneriniz için teşekkür ederim uykusuzluk sorununuz oluyo mu acaba sizde de
burcuali38 cerenakgl ben patatesi soyduktan sonra kesin ağzıma atarım birkaç tane 😂 küçüklükten beri böyle çok severim
burcuali38 Beyazeller çok güzel oluyor kız dene bak 😂 çocukluğumdan beri çok severim çiğ çiğ yemeyi. Hele kızartma yaparken bi tavaya bi ağzıma atarım 😂
burcuali38 Gelisimcianne bi arkadaş daha önerdi bu ilacı. Bi sonraki kontrolde söyleyeceğim doktora. Teşekkür ederimm 😊
Beyazeller Ezgiosmn Anladım eczaneden bile alınıyormuş ama fiyatı 70 civarıymış ben yazdırıp 10 tl ödedim . Uykusuzluk olmuyor bende hatta çok fazla uykum geliyor , gün içinde uyuyorum . Halsizlik ve zor işimi yapıyorum 😞 Sizin ağrınız mı var ?
Ezgiosmn Beyazeller Allah kolaylık versin bende de yorgunluk var bi iş yaparken diğerini yarına bırakıyorum gerçekten yapılmıyor magnezyuma başladım o iyi geldi magnezyum kullanıyo musun gerçekten çok etkisi oluyo ama tabiki genel bi halsizlik ve vücut ağrılarım oluyo keşke bende uyuyabilsem☺️
Beyazeller Ezgiosmn Evet ama enerji verdiğini bilmiyordum . Benim kasık ağzım oluyordu doktor o yüzden yazmıştı