Smy-dns1 Beyazeller aynı sorunu yaşıyorum eğilip kalkarken özellikle kulaklarıma kadar gidiyor yanma hissi 😰
Smy-dns1 Basakadir777 çok normal benim ilk üç ayım hatta daha doğrusu 14. Haftaya kadar kusmalarım yanmalarım oldu ama 14.haftadan sonra geçti çok şükür.
busragil Beyazeller miğdesi yanmayan cindir😁 Gavisvon olmasa ne yapardım bilmiyorum, resmen günde 3 öğün kafaya dikiyorum
Beyazeller nerminnn_ Olabilir herkesin bünyesi farklı demek ki … Ben 1 sefer yemekten biraz bekleyip 1 kaşık içtim anında beni ferahlattı , çok şükür şuan bile hiç yanmam yok 😌
Eebrarddmrr Beyazeller benimde son zamanlarda geceleri midem yanıyo 2 sefer istifra ettim, uyumadan önce yoğurt yulaf ve pekmezi karıştırıp yiyorum mide yanmasına çok iyi geliyo, istifra etmemi de engelledi. 25+3 💕
Beyazeller Eebrarddmrr Beni yoğurt bile kusturuyor bazen ☹️Bir süre hiç kusmam olmamıştı , bir kaç haftadır tekrar başladı .
Ebru_28 Beyazeller doktor ne söylerse onu tüketiyorum iste herseyi deniyorum ama biri midemin tam altında kafası ile 7/24 baskı yapıyor anasina 😂😂
Momela Beyazeller bu şurup sayesinde yemek yiyebiliyor musunuz peki ben 6. Haftadayım doktorum ilaç yazacağız dedi 1 hafta daha sabredicem bekleyeceğim eğer iyiyse inşallah bunu yazar bana da iyi gelir hiç beslenemiyorum
Beyazeller Momela İlk aylar ben çok kötüydüm . Mide yanması değilde bulantıdan sadece çorba içiyordum nerdeyse . 7 kilo vermiştim . Mide bulantısı için hap yazmıştı ama kullanmadım doğal akışını bozmamak için . Sizin mide yanması şimdiden olması acaba reflünüz mü vardı ?
Momela Beyazeller ileri gastrit var bende sizin gibi bende çorba dan başka birşey içemiyorum ve hap ta kullanmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum
Selmaaas Her gece değil günün her saati mide yanmasıyla ölüyordum hiçbişey yiyemiyordum bende rennie kullanmaya başladım ama siz yemekten önce mi sonra mı kullanıyorsunuz şurubu