Selamlar hiç belirti yaşamasan gebelik öğrenenler var mı acaba benim bat 19 mayıstı ama hala olmadı çünkü pcos hastasıyım belirti de yok kendimi de umutlandırmak istemiyorum fakat belirti yaşanmadan gebelik öğrenenler var mı merak ediyorum
Belirtisiz gebelik öğrenenler
yagmur-68 belirti yaşamadım hiç sonra hamile olduğumu öğrendikten sonra uyku mide bulantım öyle başlamıştı
yagmur-68 birde regl gecikmem vardı onu demeyi unutum
YigitPoyrazMomm merhaba benimde adetim üç gün gecikti ama erken gebelik testinde falan birşey çıkmadı sizce neden olabilir
Ben adet gecikmesi şeklinde öğrendim o sırada antibiyotik kullanıyordum ondan gecikti diye düşündüm meğer hamileymişim şuan 31 haftalık oldum ona rağmen hamile olduğumu hissetmiyorum ne bulantı ne ağrı ne baş ağrısı aşerme vs kasık ağrısı ve göbeğimin büyümesi dışında hiçbir sorun yaşamadım inşallah doğum da kolay olur
34ilayda çünkü çok erken canım biraz daha beklemelisin
yagmur-68 ben hiç belirti yaşamadım o dönem büyük sepremin olduğu dönemdi çok üzüntülüydüm depremi yaşamadım bursadaydım ama hrpimiz zaten çok üzülmüştük hiç aklımda hamilrlil falan düşüncesi yoktu zaten 1 senedir olmuyordu bende hiç kontrol etmiyordum adetim 4 gün geçmiş hiç bakmamışım bile sonra adet takip uygulamasına bi baktım 4 gün olmuş şaşırdım çünkü düzenli olurdu daha erken olurdu hiç geç olmazdı kaset test yaptım pozitif çıktı kan verdim 1115 olmuştu
34ilayda bir kaç gün sonra tekrar yaparsan daha iyi sonuç alırsın
yagmur-68 bende belirti hiç olmadı reglim düzenliydi ama bazen geçte olurdum.Ağrım sızım yoktu olabileceğim düşüncesi biraz vardı sonrasında test yaptım ve silikti meğersem daha erkenmiş doktora gittim hamilesiniz dedi😇🥺