Elifella ATC 3gün önce gitmştim özele gayet iyi demişti doktor , telefonda görüştüğüm doktor da özel muaynesi var hastanede degil, direk teşhis koyuyo tlfndan
Caciinnn Elifella direk acile git böyle saçma bi baştan savma olamaz ya benimde kanamalarım bitmiyor mesela dün yine gittim iğne yaptı
Pinkyy Elifella canım geçmiş olsun,doktorunun böyle demesine gerçekten şaşırdım,en azından çağırıp bi muayene tahlil vs bişi yapıp yüz yüze bu konuyu konuşması gerekirdi,iyi haberler verirsin inşallah bize..
Ozlem1231231931 Gün içinde cokmu hareketliydinjz acaba yaptınız işleri kontrolden geçirin uzanın hep dinlenin bence
Serap60 Elifella. Cnm bnce acile degilde bi ozele git kadin dogum doktruna acilde ki doktrlar pek fazla gebelikten anlmiyolr hemne alttan bakmak istyolar nrml ulstrsnla bkmdn bna da olmustu acilde ilac bile vermedlrdi
Elifella Serap60 özel hastanenin aciline gdicem , kadın doğum dan hergün bitane nöbetci kalıyor mutlaka
Seresozge Elifella başka bir doktora görünmelisin. Benım de oldu lekelenmem ara ara hatta en son 30. Haftada oldu senebi de yok kese gayet iyi görünüyor bi sorun yok olabiliyor yani ama baska doktora gitmelisin
mucizemizibekliyoruzz Elifella inşallah canım. ama 9 ay kanamayla hamileliği sürenler var. son ana kadar vazgeçme derim. tabi kendinide riske atma ama bir kaç doktora görün. beta hcg güzel ve düzenli yükseliyorsa sorun yoktur. yükselmiyorsa tutunamıyordur zaten. güzel yükseliyorsa bekle bakalım kalp atışlarını duymayı. evladın seninle olsun inşallah.
reinamm Elifella doktorunuzu değiştirin bence. Bir gebeye böyle birşey söylüyorsa boşuna okumuştur zaten. Test yapmadan muayene etmeden nasıl söyler bunu. Ayrıca kanamanız varsa tavsiyem progestanı fitil olarak alın. Oral alınan progestan hemde günde 3 kere🙄 vücut dengenizi bozar. Ayrıca fitil kadar etkili de deil
Kevser26 Elifella kesinlikle başka doktora görünün bende günde 3 e çıkarmıştım progestani kanamalarım artınca. kanama ile 9 ay geçiren hamileler var fazla hareket etmemeye çalışın sürekli yatın bende biraz hareketli olunca kasik agrisi ile pembe kanamalar yaşadım . ilk 10 hafta hep ara ara kanama yaşadım doktor hic yerleşemeyebilir düşecek lafı etmedi
Elifella Kevser26 benim doktorum biraz dengesiz herşeyi cok iyi bilirim havasında. 😏 İnşallah bir sorun yoktur ve bebişim beni brakmaz👼🏼
Anneolacak KlncA benim ikili testimin riskli oldugunu hemsire telefonda aksamustu soyledi. Sabaha kdr gozumu kirpamadm. Hala psikolojk skntlarim var
KlncA Anneolacak kıyamam ya haklısın canım yani onlar da işini yapıyor tmm ama Karşısındaki nasıl etkilenecek bi düşünmesi lazım