Ipek0204 Merhabalar 35+5 deyiz ama gerçekten kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum ayaklarım resmen zonkluyor belimin sırtımın ağrısı beni benden alıyor:( benim gibi olanlar var mı neler yapıyorsunuz 😏
nef1see Ipek0204 malesef ben varım sanırım 34+6 haftalık hamileyim belimin sırtımın ağrısından duramıyorum ne yapsam gecmiyo
Htcsnmz03 Ipek0204 aynı gündeyiz bende aynı durumdayım çok yoruldum belimin ağrısından yürüyemiyorum iki haftadır 🥺
Kubra2423 Ipek0204 33 haftadan bende aynı durumdan muzdaribim çok kötüyüm sabahtan beli inliyorum ağlıyorum 🥺😥
Guler- Ipek0204 ben de 35 haftadayım baş dönmesi oluyor ben de çok yorgunluk bitkinlik nefes almakta güçlük çekiyorjm burnumdan hiç nefes alamıyorum sizde de oluyor mu öyle 🥲
Ipek0204 Htcsnmz03 ve sürekli benim aşağıdan baskı yapıyor sizinde öyle mi yürürken pandalar gibi yürüyorum artık 😀
Ipek0204 Kubra2423 geçmek bilmiyor ağrılar eşime masaj yaptırtıyorum ama korkuyorum kısa süreli yaptırıyorum yoksa hiç dayanamıycam
Kubra2423 Ipek0204 ben normalde ağırlarım olunca ılık bir duş aliyorum rahatlıyorum sabahtan beli mızmızlanıyorum ağlıyorum bi türlü gidip duş almak aklıma gelmedi
Ipek0204 Guler- baş dönmesi hiç olmadı ama karın ağrım çok oluyor yakında tuvalette uyuyacağım. 😀zaten ağrılar çok fazla:(
Htcsnmz03 Ipek0204 bugün kontrolüm vardı normal olacaktı ama bugün sezaryene karar verdik pazartesi tekrar gideceğim 38 olmasını bekliyoruz sanırım önümüzdeki haftaiçi bir gün olacak
TuqbaArslan Ipek0204 bende 30 haftaligim bu bel agrisi biraz fazla ayakta kalayim ütü falan yapayim çok şiddetli ağrıyor belim 🙈
Esca Ipek0204 35+3 tam da senin gibiyim hatta belki fazlam var eksiğim yok. Bazen o kadar zorlanıyorum ki sinirlerim bozuluyor mesela şimdi 😪
Ipek0204 Esca ben Şuan ağrılardan ağlamak üzereyim ya o derece inanır mısınız insanın kalçası bile ağrır mı ağrıyor :(
1iricikkk Ipek0204 burdayım yan yatarken sırt üstüne doğru bile donemiyormayaga kalkarken çok ağrım oluyor 35+4
Ipek0204 kader-sefa2101 benim ilk belirtilerimden biriydi bel ağrısı geçer dediler 35 haftalığım hala belim ağrıyor😀