Tugceleventsoy pandoraninkutusu a yazmışınız zaten kusura bakmayın şimdi gördüm bakın ben bugünki fotomu atayım size videonuzda bu görüntüye benziyormu siz karşılaştırın isterseniz
pandoraninkutusu Tugceleventsoy erkek dedi iki doktora daha gittim bı videoya kordon dediler işte suan 38. Hafta geçiyoruz bacakları capraz hep göremiyorum ama erkek dedim ya öyle olsun dedi
pandoraninkutusu Tugceleventsoy evett düşünün yani buna rağmen birgün bacakları acık değildi attıgım video haric
Tugceleventsoy pandoraninkutusu nasip bende çok isterim bi kız ne benim tarafta nede eşiminkşnde hiç kız yok büyük süpriz olur yani 😂rabbim ömrüme hangisini kıldıysa nasibimde hayırlısıysa o olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar şuan tek temennim bu
pandoraninkutusu Tugceleventsoy orada erkek dendi ama ona rağmen doğumda farklı cıkan oluyor valla okuyorsunuz insan tedirgin oluyor
Tugceleventsoy pandoraninkutusu doğru çok az oranda yanlışlık olabiliyor neyse bi iki haftanız var az daha sabır 😂
Gzm2781 Erva123456 27+0 haftadayim ve 13 haftalıkken erkek olduğunu söyledi doktorum ve hala erkek ☺️