Minnakkurabiyeveannesi27 Busebusee kaç günde bir oluyorsunuz acaba bu da önemli mesela adet için ugulama kullaniyormusunuz eğer duzenliyse pepapp uygulamasını kullanmanızı tercih ederim o genelde doğru yumurtlama gününu de söylüyor.
Sibel_gedik Busebusee yumurtlama günü takip edip her gün ilişki oldu 5 gün , o zaman diliminde hamile kaldım sandım ama yumurtlama döneminden sonra ki regl yakın tek ilişkide kalmışım haberim yokmuş . Yani şartlandırmadan, kafayı yormadan keyfinize bakın cnm 😍🤗
gunesinannesi_ Busebusee Biz 3-4 ay denedik her gün yapıyorduk sonra baktık olmuyor saldık bide deprem falan oldu çok nadir oldu ilişkimiz o zamana denk geldik hiç beklemiyordum düzensiz ilişkiyle gebe kalacağımı şuan 14+6 yım🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 Busebusee himm anladım ortalama bir ayda iki kez gibi bir süreç o halde demi
sla_cbn35 ozlemm12 eee gebiş misin 😂 ben ilk kez kaldım öyle uyuyunca da tutundu heralde bebek 😂 duşa da sabah girmek zorunda kalmıştım ya Allah’ım 😂😂
Fuhrer Busebusee gün aşırı hergün demek değil ovulasyon uygulamasını indir regl günün bitince yumurtlama günün var o gün bitene kadar 2 günde bir
Elif949494 Busebusee bizde sıkıntı yoktu ama olmıyodu gün aşırı karar verdik yine olmadı bu sefer yumurtlama doğurganlık takvimine göre o zamanlqr daha sık ilişki oldu bizde artık kafaya takmadan işte çocuğum olmuyo gibi kendimizi strese sokmadan denrdik ve hamile kaldım çok şaşırmıştık
Derya2828 Busebusee ben her gün ilişkiye girerek hamile kaldım ama mesela bugünün sabah sonra yarının akşamı gibi 24 saati geçen aralıklarla
filialunae Derya2828 Eşinde sperm öne doğru hareketliliği normal düzeydeyse olabilir ama günümüzde çoğu erkekte %30un altında olabiliyor. Çalışma şartlarından dolayı testisler ne kadar sıcak kalırsa o kadar düşer bu oran.
tgc-52 Busebusee arkadaşlar size zaten gün aşırıyı sormamış ki nasıl okuyorsunuz yazıyı 😀 her gün ilişkiyle gebe kalan varmı diye sormuş . Ben hergün değilde yumurtlama günümü tespit edip 5 gün üst üste ilişki olarak denedim ve şuan oğlumla 35 haftalık olduk bile 🥰
tugba04 Busebusee Ben o şekilde hamile kaldım yumurtlama zamanı nerdeyse bir hafta her gün değerlendirdik şuan 4 haftalık hamileyim 😀
tgc-52 Busebusee düzgün okusalar anlayacaklarda işte 😀. Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda gebe kalın inşallah 🤲🤗🥰
filialunae Busebusee Canım her gün olunca sıvı miktarı, sperm miktarı ve kalitesi düşer. Miktarın düşmesi de şansı azaltır. Erkekte minimum 2 gün perhiz olmalı. Hele ki sperm öne doğru hareketliliği %30un altında olan bir erkek her gün ilişki ile gebe bırakma şansı çok düşüktür.
fizikcianne Busebusee her gün ilişki sağlıksız olur. Sperm kalitesini ve sayısını düşürür. Bir ayda hiç yapmayıp sadece Yumurtlama zamanının olduğu günler her gün yapın tutacaktır bir sorun yoksa