tubiii11 Busebusee ovülasyon döneminde her gün ilişki yaşayarak hamile kaldım ama doğrusunun bi gün arayla olduğunu söylüyor herkes bizimki biraz fazla istekten kaynaklı :)
tugceinci123 Busebusee amin rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah ama lütfen kimseyi dinlemeyin inanın ben bir sene boşu boşuna ilişkiye girmişim hiçbir şey anlamadan. Şimdi hamileliğin başından beri yasak 😄 tadını çıkarın, mutluluklar diliyorum tez zamanda pozitif haberinizi yazın inşallah
Minnakkurabiyeveannesi27 Busebusee Kuzum eşimde sperm sayısı düşüktü öyle bir problem vardı doktor bana eşimin doktoru bize adetin 10. Günü ile 16. Günü arası hergun ilişki olsun ilk önce kadın orgazm olsun demişti ( kusura bakma açık yazdım ama özür dilerim ) ben o şekilde ilk ayda oğluma hamile kaldım
Busebusee Minnakkurabiyeveannesi27 estagfurullah bu konuda acık olmayınca anlasılmıyor bu da saglık hem 🙏🏻 ben adetim gecen hafta persembe bıttı suana kadar 3. Kez bırlıkte olduk daha da hergun düşünüyorum acıkcası ben erken regl oluyorum bırde cunku
Susu_09 Busebusee her gün yaptık çatlatma iğnesinden sonra eşim kabak çekirdeği çok tüketti pekmez filan yedi kuruyemiş filan destekledik oldu ve çocuk yapıyoruz diye sartlamadan istekle yapın yoksa tutmuyor
hms Busebusee adet bittikten 4 günü ve yumurta camlama gününe kadar süre içinde hamile kalma şansı yüksek
Minnakkurabiyeveannesi27 Busebusee kaç günde bir oluyorsunuz acaba bu da önemli mesela adet için ugulama kullaniyormusunuz eğer duzenliyse pepapp uygulamasını kullanmanızı tercih ederim o genelde doğru yumurtlama gününu de söylüyor.
Susu_09 Busebusee biz öyle yaptık tutar tutmaz Allah’a kalmış hatta iğneden bır gün önce başladık yumurta erken catlarsa filan diye sperm olsun içimde diye
sla_cbn35 Busebusee biraz açık konuşucam şimdiden kusura bakma benim eşim hep içime boşalmasına rağmen hamile kalmıyordum hamileliğimde nasıl oldu ilişki sonrası hemen kalkmadım olduğum yerde uzandım ayaklarımı uzatmadan nasıl anlatılır bilmiyorum ayaklarımı dizlerden kırıp bekledim hatta öyle uyuya bile kaldım sonra adet günüm gecikti falan derken elhamdulillah şu an 35 haftalığız sende dene bakalım bana çok kişi böyle yapmam gerektiğini söylemişti Rabb’im istiyen herkese nasip etsin hayırlarla 🤲🏻🌸
ozlemm12 sla_cbn35 benimle aynı olmuşsun cenin pozisyonunda kaldım hep ama bilmeden yani hatta uyuya kaldığımda oldu senin gibi kalmışım şaşkınım hala 😂
Deletedmom_85 Her gün de denedim, gün aşırıda denedim, 2 günde bir de denedim, 3-2-1 kuralı ile de denedim. Yok bacım olmadı ne türlü denersem deneyeyim olmadı. Nasip başka hiçbir şey değil bu işler
sla_cbn35 ozlemm12 eee gebiş misin 😂 ben ilk kez kaldım öyle uyuyunca da tutundu heralde bebek 😂 duşa da sabah girmek zorunda kalmıştım ya Allah’ım 😂😂
LionsMom Ben her gun ilişkiye girilmesinin sperm kalitesini düşürdüğünü bilmiyordum hergun yapınca hamile kalma ihtimalim artar saniyordum sonra gün aşırı olması gerektiğini öğrendim bir de öyle denedim yumurtlama günlerimde sonra gün aşırı ilişkiyle hamile kaldım çok şükür 🤲
LionsMom LionsMom bir de iliskiden sonra hemen kalkmamaya duşa girmemeye dikkat ettim en az 1 saat kalcamin altına küçük bir yastık koyarak uzandım oyle oldu valla
nrslkskn Busebusee doktorlar gün aşırı dediğinde bir gün arayla ilişki demek istiyorlar. Ben yumurtlama dönemimde her gün ilişki denedim hamile kaldım 🤷♀️
Elenora Busebusee adet tarihinden 10 gün sonra yap bence ve iki günde bir yap 5 gün bunu yap sonra bırak tekrar 10 gün mola eşin hiç boşalmayacak tekrar 5 defa olmak üzere iki günde bir yap bu döngü de hem kaliteli sperm oluyor hemde yumurtaya daha güçlü gidiyorlar yumurtlama dönemine de denk gelebilir bi ay bunu denemeni tavsiye ederim .