bitterciko Bir dakika durmuyor kıpır kıpır ya . Hani bu haftalarda yeri daralırdı az kıprardı . Resmen içimde horon tepiyor
Eminedmghcgllr bitterciko benimkide ayni gunduzleri sakin geceeleri kuduruyor anlamis degilimm.sabah ediyorz.cok dönmüyor ama hani hareketleri serttt artk😀
Sunactn35 bitterciko benimde öylee gece gündüz maşşallahh gümbür gümbürr bu son haftalarda iyice sertleşti tavırları 😀😀😀😀
Aysegulinanc bitterciko 37+4 maşallah baştan beri hep hareketli bugün doktorum bile dedi baya hareketli bebek diye hiç azalmadı büyüdükçe daha çok can acıtıcısı olması zor sadece 🥲
Gzo bitterciko benimde bugun oyle ya asagi vura vura çürüdü altim resmen bide oynayinca altima kaciricam sanki
Onmer3538 bitterciko Ayy bu gün benimde öyleydi dedim herhalde çıkacak yer arıyor kendine 36. Haftadayiz bizde. Çok korktum. Kızım da anca ben durtersem hareket ederdi bu sefer horon tepiyor icerde resmen :)
beyzanurk2502 bitterciko bu benimki 😂 büyüdüğü için hareketleri daha belirgin daha sert oluyor yeri daralsada kendine yer buluyor sanırım onlar 😅
bitterciko beyzanurk2502 benim karnım hamile sincapların ki gibi oldu bi gün öne düşsem kaldıramazlar 😂
1asel-duru 31 haftalik gebeyim benimki de öyle sürekli tepiniyor sağa sola sanki yuvarlaniyo elimi koyduğumda avcumda hissediyorum topugunu sürtüyor sanki 😂bazen çok sert şekilde hissediyorum birden korkuyorum keseyi patlacak diye
Filedna bitterciko bende ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorum bu kadar hareket, bu bildiğin zıplatıyor beni her boş anımda kıpır kıpır maşallah😂🧿