1asel-duru Sanathanim 47 kilo ile hamile kaldım 31 haftalik gebeyim 65 kilo olmuştum en son yakında bakmadım ama bende mutluyum hamilelik dışında 50 kilo bile olmadım hiç inşallah kilolarim gitmez😂
Tugceee95 Sanathanim 40 la kaldım en son 49 dm suan 34+2 ym hemen hemen bır aydan fazladır tartılmıyorum ne durumdayım bılmıyorum😅🙈
Nurkcy Sanathanim 46 ile kaldım şuan 60 ım bende çok mutluyum. 48 üstüne çıkamazdım hiç.. zayıflığı sevmiyordum 😊
Sevalinkaa Sanathanim 91le hamile kalıp 18.haftama 87 kilo ile giriş yaptım. Bence utanın biraz sizi minnoş şeyler 😅
Yenibirannee Sevalinkaa vallahi yaa 😁😁 ilk gebeligimde 60 kiloyla hamile kaldim. Hic oyle zayif çıtı pıtı birisi olmadim 😁 başlıkta dikkatimi çekti girip okudukca ne sanslilar diyorum 😁😁😁🤣🤣🤌🤌🤌
Sanathanim Yenibirannee evlenmeden önce beni iyice bunalıma soktular. Ne kadar zayıflamışsın diye. O yüzden zayıfa yapılan baskıda çok sinir bozucu. Hastalıklıymışsın gibi davranıyorlardı. Şimdi kilo aldım kına yaksınlar
dilay_06 Sanathanim 55 kiloyla 5 haftalık hamileliğimi öğrendim 31 haftada 67 kiloydum şimdi 33 hafta ve 65 kiloyum
Yenibirannee Sanathanim ayy cok sacma amaann saglik soz konusu olmadikca yemek yemek gayet keyifli 😎🥰🥰🤗🤗
Oznurckr Sanathanim 47 ile hamile kaldım suan 61 kiloyum, vee dahaca 24 haftalığız 🥰 şimdilik 14 kilo aldım yolun yarısındayım