Sanathanim Evet kızlar 43 kg’da hamile kaldım benim gibi zayıf hamile kalanlar var mı şu an 10 kg aldım 53 kiloyum ve çok mutluyum 🕺🏻🥳
Rapunzelinanasi Sanathanim 38 ile hamile kalan ben 😂 60 ile doğum yaptım. Minnoşum 8 aylık ve 43 kiloyum 🤷🏻♀️
usenmedimyaptimbirvelet Sanathanim 46yla hamile kalıp 62yle doğuma girdim şu an 3 aylık oğlum var 51 kiloyum🥲
Sanathanim Rapunzelinanasi vuu benden zayıfları varmış😂 yiyemiyor muydun peki yoksa yiyip kilo almıyor muydun
Mineee35 Bende 43 ile hamile kaldım şuan 56.6 yım 32 haftaliğim daha bakalım ne kadar alcam keşke vermesem kilomu
minikmucizemmmmmm Sanathanim 42 kilo ile hamile kaldım, şu an 36 haftalık 53 kiloyum. Biraz daha kilo almak ve o kiloların kalmasını istiyorum 😊
Yenibirannee Sevalinkaa vallahi yaa 😁😁 ilk gebeligimde 60 kiloyla hamile kaldim. Hic oyle zayif çıtı pıtı birisi olmadim 😁 başlıkta dikkatimi çekti girip okudukca ne sanslilar diyorum 😁😁😁🤣🤣🤌🤌🤌
TuqbaArslan 49 ile hamile kaldım 30 haftaligim şuan 59 kiloyum fazla bile aldigimi düşünüyorum kızımda toplam 10 kilo almistim bunda daha 10 haftam var 🙈
Ozlem12_ Sanathanim bende tam tersi canım 77 de hamile kaldım 79 80 da kaldım çıkamıyorum 8 aya girmek üzereyim 😃😃😃😃❤️❤️❤️🥰🥰🥰