myangelson Burnumageliyoduslkmsn beni de etiketlememissin küstüm sana yorum da yapmıştım dün cevap da vermedin bana 😏😏😏😏
Burnumageliyoduslkmsn myangelson aşko bı bak orda kaç kişi var cikabildigim kadar yukarı çıktım valla bir sürü kişiyi atmamisimm 🥴🥴 valla istemli olmadı birden gidince hastaneye sancı falan çıkınca heyecan yaptımmm
myangelson Burnumageliyoduslkmsn şaka kız böyle şeyde trip atılır mı 🤭 şimdi demissindir derdim başımdan aşkın bu da gelmiş ne derdinde diye 😂😂🤪🤪
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn napalım geceye gelir mi bebe başlatalım mı dua zincirini yoksa yarına mı kalır 😂
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn hadi aşkom sağlıkla gelsinde sağlıkla doğurda valla kendşm doğurmuş gibi sevincem 🥺🥺🥺🥺
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn allahım sana geliyorum artık 🤦♀️. Doktoruna sorsana aşkım çok mu kanaman var
sacmalamakizim Burnumageliyoduslkmsn Sokağa yürüyüşe çıkın 😂 ben yürüyüş sayesinde 4 5 cm birden açıldı. 😊
Burnumageliyoduslkmsn sacmalamakizim duşta bacağım.ayrildi zemin ıslaktı küvetin suyu taştı o esnada 2 cm acilmisimdir
CmreKsidar Burnumageliyoduslkmsn her post ana sayfaya düştüğünde doğurdun mu diye bütün yorumları baştan okuyorum.😂 her ana sayfaya düştüğünde aha doğdu kesin diyorum biz 9 doğurduk burda 😂
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_103 Sevgi1985 CmreKsidar Aynenkanka Papatyaaaaaa ms_annisko @myangelson gelmiyor sanırım açılma olsun diye binayı inip çıkıyorum iki iki zıplaya zıplaya çıkıyorum iniyorum sıcak Su bacak aramda şu an hafif hafif var sancım ilerlerse gideceğiz bu gece ama sanki @Deletedmom_116 dediği gibi yarın gelicek gibi activating labor yapacağım iki kere şimdi bakalım ne değişecek açılma 2 cm olsa bile yeter suniyle destekleyeceklerdir
Sevgi1985 Burnumageliyoduslkmsn Meryem otu suya koyup okuttur canım hurma ye kalk çömel yap bu hareketleri yap
Aynenkanka Burnumageliyoduslkmsn ay hadi artık bu gece doğurdum haberini alalım çok nazlı kuzu çıktı bu yahu🥹🥹