Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 hakiki konyalı olmayınca yakışmıyor şivesi ya hakiki olanlar güzel konuşuyor 😂😂
bademli_puding Burnumageliyoduslkmsn sıcak duş al canım karnını iyice sıcak suda ovala eşinde belini ovsun
Burnumageliyoduslkmsn Aysinvebebito başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bı anlatsan buraya yazsam roman olur eşim şuan benden 50 km uzaklıkta anlatayım şok olacaksınız elti fedakarlığı var hüzün var aksiyon var en çok okunan roman olurmu bilemem ama en çok okunan post olacağı kesin
Selmapiskin Burnumageliyoduslkmsn bütün ritüelleri yapmışsın canım maşallah. Ben 2018 de tek Meryem ana otunu biliyordum doğum 20 saat sürdü. Yavaş yavaş açılmayla.
usenmedimyaptimbirvelet Burnumageliyoduslkmsn hahahshsh yiğidim sen her şeyi denedin bırak doğmayan bebişin utansın…. Acaba içerde napıyordur senle dalga geçiyor olabilir mi djdjdj bakalım annemin sabrını nereye kadar zorlayabilirim
Burnumageliyoduslkmsn usenmedimyaptimbirvelet sabırsızim birde biliyor sıpa doğsun 3 keree fırlatıp iki kere tutucam
Aynenkanka Burnumageliyoduslkmsn ay hadi artık bu gece doğurdum haberini alalım çok nazlı kuzu çıktı bu yahu🥹🥹
1anne2bebek__ Burnumageliyoduslkmsn ahhhh kuzummmm yeni gördüm. Sağlıkla kavuşun inşallah. Benim sancım gelince bacaklarımı omuz hizasında açıp çömeliyordum alaturka tuvalete oturur gibi ve hafif hafif ıkınıyordum. İnşallah çabucak açılman olur sağlıkla gelir minnoşumuz
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn çok güzel yapıyorsun. Squat yap. Kız boşver kiloyu doğurmaya odaklan. 😂 Az kaldı Farabi’ye gelip ben doğurtacağım seni 😂😂
Khena Manda yoğurdu falan yemiyorsun dimi? Doğumu geciktiriyor. Bir tanıdığım 42. Haftada doğurdu çocuk okula başlama yaşına gelecekti. Manda yoğurdu yediği içinmiş
Deletedmom_116 Sacmalama_engiinn benim sesimi duysan hayran kalırsın 😂😂♥️Bı duyan bağımlısı oluyo ahha
Rabissssscee Deletedmom_116 300 tane akşam namazı üstüne okudum kuzucum rabbim iyilik şifa versin inşallah 🥰
myangelson Burnumageliyoduslkmsn beni de etiketlememissin küstüm sana yorum da yapmıştım dün cevap da vermedin bana 😏😏😏😏