Samye18 tostperisi çok teşekkür ederim merkezi konum da yeni yapıtlar var mı acaba yani durum olarak nasıl Çanakkale ev bulma konusunda felan sıkıntı çeker miyiz acaba
Hilalyazbos53 Samye18 Merkeze bağlı kepez beldesinde oturuyorum ben buraklar çok güzel yeni yapılar da var ancak pahalı. Devlet hastanesine de çok yakın ama ev araştırmasına şimdiden girin çünkü zor bulunuyor
Mavi-koltuk Samye18 Samye18 imkanın varsa Çanakkalede doğum yapma büyük şehirdeysen ve ailende ordaysa doğumunu yap öyle gel bence. Doktor sıkıntısı yok ama hastane sıkıntısı var maalesef.
Sevalinkaa Samye18 doktoru bilmem ama 3 sene önce tatile gitmiştik o kadar aklımda kalan bir şehir daha olmamıştır şimdiye kadar. insanın ömrünü uzatır kesinlikle çok mutlu olursunuz umarım 🌿
Fridasrose Samye18 bende Çanakkale’deyim bizimse başka biryere tayinimiz çıktı. Ben oğlumda ve şimdi ki gebeliğimde Hasan çetine gittim. Özel düşünürseniz Hasan Çetin gayet iyi.eğer ayvacıpa düşerseniz Ayvacık devlet hastanesinde ki kadın doğumcu da çok iyi
Fadimehizz Samye18 Eğer özel istiyorsun ezcan yalçıner e git mutlaka kendi kliniği var aşırı ilgili bir kadın çok da güleryüzlü ama Biga da doğum yaptırıyor bilgin olsun
Aayssee1323 Samye18 ben bigada oturuyorum ama merkezde Şule ÜNSAL dan çok memnun olan arkadaşlarım var. Tavsiye edebilirim deneyebilirsiniz.
aminehumamoms Samye18 alışabildinizmi çanakkaleye bende 5 6 aydır burdayım ama hiç alışamadııım istanbuldan sonra buraya alışmak çok zor hep gitmek istiyorum🥹