Kbraoguz Tayinimiz Tunceliye çıktı. 21 haftalığız şuan. Önereceğiniz doktor hastane varsa mutlaka yazar mısınız?
Asfdg Kbraoguz 2 sene önce Tunceli’den geldik bizim bulunduğumuz yer Erzincan’a çok yakındı Erzincan’da neon hastanesi var zaten bitane özel hastane vardı oraya gidiyorduk 😊 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🥰
elifyrt1923 Kbraoguz canım bizimde Tunceliye çıktı bayağı bir araştırdım da imkanları kısıtlı bir bolgeymis ama elaziga bayağı yakınmış pek çok şey için özelliklerde hastane için elaziga gidiliyormus arkadaşların dediği gibi 🙈 siz nereden Tunceliye gidiyorsunuz
poncikveannesii Kbraoguz Tunceli’de hastane konusu yetersiz maalesef geçen yıl taynle geldk yine taynle elazş gidiyoruz bu yıl ordakiler hep doktora elzğa gidiyor çok çok küçük bir şehir ama güzel doğayla iç içe
Cicekk2828 Kbraoguz bende tuncelideyim 2. Dogumum olucak memlekete geldim. kontrollere devlet hastanesine gittim elaziga gerek yok 3lu tarama disinda çünkü kemal diribaş hoca o kadar anlayışlı ki muayene süresi ilgisi gayet güzel ama hastane yetersizliği dolayısıyla memleketinizde doğum yapmanız daha sağlıklı olur
selingnyy Tunceli de sadece devlet hastanesi bulunuyor onlarda sınırlı imkanlar dahilinde,en yakın uzaklık da Elazığ’a gidiyor burada olan hamile arkadaşlar çünkü tüm özel hastaneler ve imkanlar sadece Elazığ da bulunuyor şimdiden hayırlı olsun bu arada ☺️
elaymoms Cicekk2828 poncikveannesii Asfdg Çocuk doktoru var mı acaba onerebileceginiz? Merkez için soruyorumm
Kbraoguz elifyrt1923 biz Bilecik/Bozüyükten gidiyoruz ben kendim buralıyım zaten☺️ evet bende öyle duydum doğumu gittiğim yerde yaparım diyordum ama mecburen memleketime geri gelicem doğum için
selingnyy Kbraoguz Memleketiniz de yapmanız bence de çok çok iyi olur biz Tunceli’den tayinciyiz bu yıl 2 yıl kaldık her konuda mahrumiyet bölgesi ne yazık ki
elifyrt1923 Kbraoguz aynen canım öyle olacak gibi bende 7 senedir Antalya’da yaşıyorum ama erzurumluyum artık doğum zamanı memlekete gideceğiz gibi duruyor … yada belki hiç ev goturmeyebilirim 😥 direk memlekete gideblrm hepimizin hakkından hayirlisi
elifyrt1923 selingnyy merhaba merkezde mı kaldınız ilçedemi .. bu arada yeni görev yerinizde hayırlı olsun 💕
Kbraoguz Cicekk2828 en azından gidebileceğim bir doktor tavsiye ettiniz teşekkür ederim❣️ memlekette yapacağım ama çocuk için falan illa doktor araştırmam gerekecek
poncikveannesii Cicekk2828 kemal bey sonradan gelmişti uzun yıllar özelde çalıştığı için konuşma tarzı bilgilendirmesi çok iyiydi bir iki defa gitmiştim
poncikveannesii elaymoms sultan hanım vardı devlet Hastanesi’nde deneyimli cem beyde var oda iyiydi normldi yani
Cicekk2828 Kbraoguz rica ederim cocuk doktorundan da sultan hoca iyidir aklınızda bulunsun hayirli geceler🌸