Sibel_72 OnlyBaby hayır geçen sene klomen tedavisi gördüm çatlatma vuruldum ama dediğim gibi biz iyi değerlendiremedik gebe kalmadım bu sene kendiliğimden gebe kaldım
Kvser OnlyBaby inşallah hayırlı haberler verebilirim canım pek umudum yok maalesef ama yine yazarım 🙏🏻
minikaras OnlyBaby rahminizde en ufak bir sıkıntı olup olmadığı tüpleriniz tıkalıysa açılıyor bi de rahim filmi çekilipte ilk ay hamile çok kadın var bi araştır derim ilaç kullanmaya başlayıpta sürekli karamsarlık yaşayacağına git bir uzmana bakılsın o zaman bari düzgün bir tedavi izlenir
Babyannesii Sana bir pcoslu ve 7 ayda hamile kalan biri olarak önerim Soğan kürü yap Adet döneminden yumurtlama gününe kadar c life macun kullan Ve inofolic folik asit iç her gün Meryem süresini hurmaya oku günde bir kez ye hamilelik haberini bekliyorum
Babyannesii Soğan kürü adetten sonra 5-7 gun içinde baslanilir 10 gün sürer sabah ve akşam aç karına icilir İbrahim Saraçoğlu kuru yaz çıkıyor Hayıt macununa ise adetliyken başlayacaksın yumurtlama gününe kadar sabah aksam Pcos için en iyi folik asit inofolic