kucukbebek Erbasc Yarin tam 29 haftalik oluyoruz kismetse🥰 Seker testim vardi bugun yapamadim icemedim o icecegi😭
Erbasc kucukbebek neden geç kalmışsın ki test için biz 25 haftalıkken yaptık canını sıkma tekrar verirsin test
ilknursarenacar kucukbebek ben de içecekten korkuyordum ama gazoz gibi bir şey biraz zorluyor ama öyle aman aman değil
menessare Kaburga batması yatamama çabuk yorulma 30+1 yim bende sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah ❤️
nerminnn_ Erbasc mide yanması ejderha gibiyim her an ağzımdan alev çıkacak gibi bide ödem 23. haftada başladı pik yapıyor şuan onu dışında hiç bir şikayetim yok
CemrePektas Erbasc ay hepsi var 🤌🏻😂😂😂 ikinci hamileliğim ilkinde 39a kadar hiç bilmedim ağrı sızı, bir kere mantar olmuştum o kadar. Ama bu bebekte heryerim ayrı ağrıyor. Sancısı, pelvis ağrısı, akıntı, çatlaklar, iş yapınca bacaklarda ağrı, kusma maşallah 🥲😂
Zuleyha_Evren Mide yanması, kaburga ağrisi, mesanede baskı ile sık idrara çıkma, iştah artması. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah