elifyrt1923 doğuya tayin bekleyen jandarma eşleri hamisler bugün sonuçlar açıklanıyor heyecanlı misiniz 🙈 sonuçları buradan yaazin kimler nerelere gidiyor
Pembesarelle2 elifyrt1923 Bizde batıya tayiniz açıklanıyor mu gerçekten bu haftaiçi açıklanacak diye söylenti vardı ama bugün kesin açıklanıyor haberi gelmedi
Yasmiiinn1707 elifyrt1923 ay hayırlısı olsun hakkınızda inşallah , biz daha 2-3 yıl ankaradayız şanslıyım ailemde burada bebeğimi birlikte büyüteceğiz
Kbraoguz Pembesarelle2 açıklandı bugün ama sistemi kitlemişler çok giren olunca biz batıdan doğuya gidicez
elifyrt1923 2019-ikra Pembesarelle2 Kbraoguz kızlar bizim aciklandi Tunceli ☺️ sizlerin belli oldu mu ?
elifyrt1923 Yasmiiinn1707 oh ne güzel sizin için sevindim biz 7 senedir antalyadaydik çoktan zamanımız gelmidti artık hayırlı bir çıksın inşallah 🥰
elifyrt1923 evet sistemden eşim sabah kontrol etmiş tayinler onaylanmıştır gün içinde açıklanacaktır diye bilgi girilmiş 🙈
Pembesarelle2 elifyrt1923 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Eşimle 3 yıldır ayrıyız biz Şırnaktan tayin olacak eşim hayırlı yerlere düşeriz inşallah ❣️
elifyrt1923 Pembesarelle2 amiiiin inşallah eşiniz jandarma mi kara kuvvetleri mi 🇹🇷 Rabbim her birimizin yardımcısı olsun inşallah bundan sonraki hiçbir gününüzü ayrı geçirmeyin inşallah 🤲
Soylutulay Pembesarelle2 bizde şırnağa geliyoruz doğuma 2 ay var doktor önerisi yapabilirmisin arkadaşım özelde
cauuv1 Polislerin tayinleri ne zaman açıklanıyor kızlar bilen varmı ? Eşim de bilmiyor polis eşi olarak bekliyorum sabırsızlıkla 👮🏻♀️🤷♀️
Pembesarelle2 elifyrt1923 Kocaeli bizimde öyle çok istiyordum ki rüyama bile girmişti rabbim nasip etti 😍🫶
elifyrt1923 Pembesarelle2 Kocaeli çok güzel bir yer ablamlar yasiyor orada çok seversin canım daha önce hiç gitmediysen 🥰 hayırlı olsun