AyFa1608 Dilsay e bebekteki promalt içecekler çok güzel artırıyor. Ben çok faydasını gördüm onun. Geçen akşam hiç yoktu sütüm. Yarım bardak ondan içtim uyudum 2-3 saat sonra atletimin ıslaklığına uyandım. Birde hurma ye o da güzel artırıyor
Dilsay AyFa1608 Oldugum yerde e bebek yok gelene kadar 3-4 gun surer ama evimde umreden gelen hurmalar var hemen yicem
Bet1 Dilsay tahin helvası, dereotu en etkilisiydi bende o yüzden demet demet yedim her öğün. Birde rezene çayı içiyordum ben. Bol su komposto kayısı ve incir onun dışında bol bol emzir ve ten teması yapın
Dilsay Bet1 dere otunu salataya mi dogradiniz? Meze yapip icine koysam olmaz mi ? Cok sevmiyorum cunku 😒
maviruya Dilsay Bulgur pilavı, simit aşı kötfe tarzında veya, rezene çayı, maydanoz bol bol ve bol bol su
Bet1 Dilsay birde eğer rezene alıp içerseniz tane tane oluyor o aktardan alırsanız biraz onları ezerek demleyin sarımsak dovecinde ben demleyecegim miktarı eziyordum daha etkili oluyordu
Dilsay mylittlebabym Kahvaltida tahin pekmez yiyorum az once havuc yesil sogan marul yedim baya.Suda iciyorum ama etki etmiyor ya.Birde bahsettigin damla bu mu yoksa baska bir cesidi mi?
Lavantakokusu64 Dilsay tahin helvası + tatlı yiyin ki bol bol su için. Tatlı içecekler. İncirli süt. Bestlak damla. Yeşillik + yeşil soğan (gaz yapıyor ama süt yapar die yerdim) aynı şekilde bulgur pilavı.
Dilsay Simayy1 Az bir kase badem bitirdim.Dediklerini de yedim de bakalim ne olcak henuz tik yok😓Bulgur pilavi bende guzel sut yapiyor ama cok gaz yapiyor ogluma ya😏
Dilsay smyylcn Az once yesil sogan salatasi yapip yedim pekmez tahinde kahvaltida yiyorum 😏Ya aslinde bebegim meme reddi yapti hep bence memem tam bosalmadigi icin boyle oldu :(
Dilsay Duygunur007 Esim eczane olmazsa internetten takviye almama izin vermiyor bu tablet eczanede var mi
MirsT Dilsay kendin yine kimyonlu su iç bebeğe vermedim ama kendim içtim aynısı benimkinde de vardı ☺️ kuru fasulyeden tut ki herşeyi yedim sadece patlıcan ve kavunda fayda etmedi 😅 öneririm tatlım
MirsT Dilsay birde sütünü ara zamanlarsa sagmayı dene artırır sağım da yine bebeğine içirirsin ☺️ çalışıyordum 2 yaşa kadar böyle emzirdim
Bet1 Dilsay ben severim o yüzden direk yıkayıp yedim. Ama sen salataya bol bol boy onun dışında cacık gibi yapıp da yiyebilirsin içine dograrsin güzel olur. Bebisler için katlaniliyor işte bazı tatlara 🤷🏻♀️🌸 ben bulgur pilaviyla dereotu yiyordum direk güzel oluyordu
Selin_1 Dilsay bende bunu kulaniyorum buda efsane cozum cok guzel sut yapiyo gunde 2 3 kere ic ertesi gun gogsun agrir
mylittlebabym Dilsay bu kuzum. Ama her şeyden önemlisi moral bence. Sütüm yetiyor bebeğim doğuyor diye sürekli beynine sinyal gönder.