Dilsay Kizlar bebegim emmeye emmeye sutum azaldi sutu en hizli arttiran sizde etki eden yiyecek ne oldu acil soyler misiniz
Agg0207 Dilsay kesinlikle somon balığı böyle süt yalan birşey bilmiyorum benim artık sütüm bitti nerdeyse diyordum ne zaman somon balığı yedim resmen kıyafetlerim ıslanıyordu sütten herkesde farklı birşey süt yapıyor hepsinden dene canım tek tek
ms_annisko Dilsay şifa olsun inşaallah faydası olur ama su çok önemli 3 litre kadar içmeye çalışın inşaallah faydası olur 🌸
Kadersv21 Yiyecek deil de çay var bildiğim rezene çayı anason çayı kimyon çayı üçünü karıştırıp içiyorsun
Duygunur007 Duygunur007 @Dilsay Birde bana ebem tablet önermişti vitamin yani trendyolda süt arttırıcı tablet yazdın mı çıkıyor denemeni isterim
Dilsay Duygunur007 Esim eczane olmazsa internetten takviye almama izin vermiyor bu tablet eczanede var mi
Ecehannn Bir arkadaşım önermişti balıkesir tarafında lohusaya hemen fava yaparlarmış arkadaşım yemiş üstüm sırılsıklam oldu demişti
MirsT Su 💕 ama bulgur buğday tarzı şeyler de artırıyor soğuk. Tatlı şeylerdense bu tip şeyleri öneririm yoğurtlu soğuk buğdaylı çorba mesela her anlamda sana fayda sağlar ☺️
Elifbuyukk Dilsay Ben tesadüfen ananas suyu içmiştim o gece iki üç defa üstümü değiştirdim resmen sütten o günden sonra içmeye başladım düzenli olarak