HaticeNur16 Ozsuerx ilişkiden sonra 12. Günde yapmıştınız değil mi 2 saat bile ne kadar fark etmiş kaset test 25 ve üzeri diye biliyorum kan verdiniz mi
Sibelsibos HaticeNur16 öyle oluyor kuzum varmı yokmu benmi uyduruyorum diye korkular şüpheler oluyor gayet normal her ay aynı döngüyü yaşıyoruz 😄😄
HaticeNur16 Busakturk günüm belli değil düzenim bozuldu bilmiyorum yani o yüzden yarın sabah yapmayı düşünüyorum
rainss HaticeNur16 amin inşAllah hayırlısı ile herkese nasip olsun Allahım herkesin kucağını doldursun 🙏🏻🌸
Miracleee HaticeNur16 silik çizgi var ama artık testlerdeki silik çizgilere hiç güvenmiyorum çünkü geçen ay bile gayet pozitifti benimkiler ama kanda negatif. Hem erken yapmışsın canım. Ya da direkt kan ver inşallah hayırlı haberler alırsın.
HaticeNur16 Miracleee çalışıyorum fırsat bulursam inşallah vereyim böyle olmayacak var mıydı yok muydu derken stres oluyorum da varsa da erken diye biraz daha geçmesini bekliyorum varsa değer yükselsin
Miracleee HaticeNur16 ilişki sonrası 13. Günde aslında kan doğru sonuç verir. Şuan bile yaptırsan sonuc alırsın