Mrstutii Herkese merhabalar biz bugün 16+4 günüz ve bebişimiz çok aşağıda duruyormuş doktor görüş açımda dahi değil o yüzden tahmin bile yürütemem dedi böyle bir şey başına gelen oldu mu bu çocuk nasıl yukarı çıkar gösterir kendini 😂
Nazcem43 Mrstutii Benzer ama farklı durumdayım. Plasenta benim derime tutunmuş bebek arkasında kalıyor 16+3 ve hala cinsiyet net değil en azından bu sefer tahmin yürüttü ama merakımdan mahvoldum 😡
Havvanur-kocak Mrstutii 21+3 günlük hamileyim geçen hafta detayliya girdim ondan önce bı kız bı erkek dediler detaylı da yine net söylemediler haftaya tekrar gel detayliya dediler bacağının arasına kordon almış pozisyonu kapalı yüzünü bile göremiyoruz ben napıyım nerelere gidiyim 😂
Gizemmiray35 Mrstutii benimki hep öyleydi canım ne özel ne devlet bildi en son detaylıda öğrendik üçüncü hamileliğim ilk defa başıma böyle bişey geldi😂😂
H1z2a3 Mrstutii canım instada hemsireanne0 diye bi sayfa var cinsiyet tahmini yapıyor neredeyse hepsi soğru çıkıyor ona baksana bi😊
Mrstutii Nazcem43 ahahaha napıcaz böyle bende tahmin dahi yok kafasından vücut tipinden tahmin yürütebilen varmıı😂😂
Mrstutii Gizemmiray35 inanamıyorum bende böyle bir şeye 4 aylık olduk bi tahmin bile yok herkeste bilmiş bilmiş artık bellidir saklıyosun söyle diyor gıcık oluyorum😂😂
Gizemmiray35 Mrstutii aynen canım banada diyorlardı nazar değer diye mi söylemiyorsunuz halbuki yok bilmiyorduk kızlar göstermez derler iki kızım var ikisi de bi kere söylemişlerdi bu da kızmış demek her çocuk farklı
Mrstutii Gizemmiray35 evet farklı tabi bunlar hurafe sonuçta Allah bağışlasın bende bi an önce öğrenirim umarım 😄
misssevval Mrstutii tahmin yaptılar tahminleri de tuttu ama net konuşmamışlardı. Sanki erkek gibi demişlerdi
Gizemmiray35 Mrstutii amin hepimizinkini Allah bağışlasın inşallah umarım öğrenirsin en kısa zamanda ☺️