Ozgkzm_08 canim ilac kullaniyorsan hormanlardan olabilir. Ben de oyleyim tup bebekle ilac kullandigim icin österojen hormonum artmis mesela rahimde sivi birikmisti vucudum dada.ama gecici birsey

Benim de hamileliğimi yeni öğrendiğim sıralar 4.ve 5. Haftada öyleydi. Aşırı ödem vardı ama bir kaç haftaya geçiyor iniyor onlar merak etmeyin:)

Ozgkzm_08 anladim.cnm istersen bi doktora gorun .ben gunde 8 tane hap 2 de igne vuruyorum benimki buyuk ihtimal ondan… bide hareketsizmi kaliyorsun odem olmus olabilirmi. Ben de pek hareket etmiyorum bisy olur diye korkuyorum sabah kalkinca parmaklarimi bile kapatamiyorum.

Ozgkzm_08 belki herkezde farkli olabilr canim.ben mesela. Migde bulantisinda gunde hicbirsey yemedigim.oluyor ama sa ah kalktigimda sanki tika basa yemisim gibi siskinlik var.

Ozgkzm_08 ay resmen benim durum. Devamli siskinlik gerginlik nefes zor alıyorum. Az once düşündüm 2. Trimester de rahat ederim belki diye.

Ozgkzm_08 benimde aynıydı canım hatta gören ne zaman dogcak diyordu gaz olabiliyor ve adet olamayisimizdan kaynakliymis şuan 14 haftalıgiz indi baya bı yinede hafif şişlik var nefes darlığı oluyor ama bir sıkıntı çıkmadı bizde

Ozgkzm_08 adet olamadığımız için ödem birikiyor ilk iki ay özelikle Dr m öyle demişti. Bende şiştim çok