inciata Tugce0142 ben dayanabilecek gibi değilim sanki iyice ağırlaştım astımımda var şekerimde yorgunlukta çalışabilirde aldım bayram haftasına kadar çalışcam soracağım bakalım ne dicek
BE2701 inciata 38+2 haftaya salı sezaryanim var inşallah sağ salim kucağımiza alırız hepimiz bebeklerimizi.
BE2701 inciata aynen valla bu bir hafta nasıl geçecek onu düşünüyorum bir yandan korku bir yandan heycan valla içim içime sığmıyor..
goncacan inciata yok canm benim tam 38+0 da alicak doktorum gerci plasentamda yaslanmis biraz o yuzden de aliyor ama ilk oglumuda 38+4te almisti
Aecer aysuyenihayat ay benim de 37+5 08.08 tarihine geliyor çok istiyorum ama tabiki kıyamıyorum birkaç gün daha dursun diye. Ben de planlı sezaryen olucam çünkü 38+ ları bekliyim bari diyorum :)
aysuyenihayat inciata hayır bi sıkıntı yok doktorum öyle uygun gördü. Zaten 37 ile 39. Haftalar arasında yapılan bütün sezeryanlar normal kabul ediliyo
ipekmom_ inciata bebek kilo boy durumu iyiyde 38de olur canım Biz 38+3 olduk bikaç gün erken ya da geç olabilir demişti bize
Onemother1 Kbrakblut 38 de alıyorlar genelde.ama bnm doktorum öyle verdi bişi demedim vardır bir bildiği