femme babygirl01 seni anlıyorum benimde esimin babasının adı ilyas bende söz verdim ve ilyas koyucaz ama yanına efe koyduk ilyas efe oldu 🤩
babygirl01 femme sizinki gayet güzel uymuş benim biraz zor ya ☺️ nasıl olur bilmiyorum, hayırlısı inşallah 🥰
Kediler Yurtdışına çıktığında çocuğunuzu çok zorlayacak bir isim. Bir de siyasi görüş belirtir gibi duruyor maalesef… Bu yüzden hem okulda hem sosyal hayatında zorbalığa uğrayabilir. Yine de tercih sizin tabii 🤷🏻♀️
femme babygirl01 aldül cikarsa hamit ile uyumlu bisiler olabilir. Bulursunuz 😇 söz verince insan dönmek istemiyor. Haklısınız. Bende sizin gibi düşünüyorum. :)
babymomy_ Çok ağır bir isim bana göre. Yani söz verdim diye koymak zorunda kalmazdım ben koymak istemediğimi söylerdim heralde . Göbek adı olsun derdim . Karar sizin tabiki ama çok ağır bir isim
babygirl01 babymomy_ yani şöyle illa söz verdim diye değil sonuçta eşim istiyor ve adaletli de oluyor ilk isim ondan ikincisi benden olacak. Hayırlısı artık sağolun ☺️
Havvaca Kulağına Abdülhamid okunup kimliğe sadece Hamit yazdırmak daha mantıklı bence canım esin kabul ederse bir düşün derim Hamit Alp Hamit efe Hamit ege Hamit Ali