Ogretmenanne21 Eslemala hayır devlet yapmıyor genoks bölge temsilcisini arıyorsunuz eve kadar gelip kan alıyolar
Gizemrs mariamzz 12. Haftamda doktor kıza benziyor demişti, nipt dna testi sonucu da kız çıktı, kızımızı bekliyoruz 🌸
Ukde Gizemrs nipt sonucunda tam olarak nerede yazıyor cinsiyeti? Benim sonucum bugün geldi, sorduğumda sağlık bakanlığı cinsiyet raporlamamızı yasakladı dediler. Nerede yazıyor söylerseniz ben de bakayım🙈
AmineSH mariamzz 11 de kıza benziyor dedi 14 de göstermiyo dedi 17 de kesin kız dedi bakalım bugün detaylı var orda ne diyecek 23+1
Mhmt1234 Youngmotherr ya inşallah benimde öyle olur sağlıklı olsun da özeldemi birde yuzdemi verdi yoksa benziyor mu dedi
Youngmotherr Mhmt1234 devlet hastanesiydi bacak arasını göstermiyor kesin kız dediler ama pipisi varmış 😂
Simgesmg Ben 11+4 deyim bugun ultrasonda biraz çıkıntı görüyorum ama tam anlayamam dedi. Sizde bu hafta da belli olur mu ?
gunesinannesi_ mariamzz 14+1 de öğrendim kızım olacak inşallah🩷 Doktoruma güveniyorum yanılmaz bence🌺