• Gebelik
  • Bebeğin kafasının 3 hafta önden gitmesi ? Başına gelen varmı

Kızlar 34 de gıttım doktor kafasının 37 ıle uyumlu oldugunu soledı yanı 3 hafta onde . ayaklarınında 35 ıle uyumlu oldugunu soyledı ayakları gectım ama kafası cok onde gıbı geldı acaba bır sorun mu var

sena_bektas benimde öyle. Ben başka doktpra da gittim oda aynısını söyledi. Ve ikisi de normal doğum yapma mahvolursun dedi

sena_bektas kızım 2 hafta öndeydi en başından beri hatta iri bebek dediler 4 kilo dediler 3.300 doğdu ultrasona bakmayın siz genetiğinde eğer irilik varsa normaldir bende eşimde kücükken tombulmuşuz o kadar büyük doğmuyorlar

sena_bektas
    Canım bana da bebeğin 2 hafta önde dediler kafası büyük dediler daha sonra çok iri bi bebek normal doğum yapamazsın dediler ama bi doğurdum inan doktorların dedikleri gibi bir bebek çıkmadı gayet normal sağlıklı küçük bir bebek çıktı o yüzden sende kafana takıp üzülme

Bana da hep 2 hafta önde diyorlar ama kendi doktorum hiç demedi normal doğum yapamazsın diye. Dün başka bir doktora görünmek zorunda kaldım acilde o da engel olur vs bir şey demedi. Bu dönemlerde önden gitmesi çok da sorun değil sanırım eğer başka bir şey yoksa.

sena_bektas benımde bu haftalarda kızıma 2 hafta onde dedıler 1 hafta sonra gıttıgmde normam dedıler babasının kafasıda büyükmüş küçükken ırside olabılır demişti doktor ve normal doğum yaptım.