1234__ bunun nesi size komik geldi asla anlamadım. Sizin fikrinizi değiştirmek gibi bir misyonum yok vaktimde yok. Paşa gönlünüzü nasıl isterse öyle yapın. Kullanmadığını ürünün içeriği merak etmiyorsanız o zaman neden bana sordunuz:)
Ben sizin yediğinizi içtiğinizi kendiniz için kullandığınız ürünün içeriğinden bahsetmedim. Hani yeni doğmuş bir bebek ya bu. Bağışıklığı vücut direnci sizinki ile bir değil ya :) evinizde TV olmak zorunda değil. Paketli gıdaları tüketmekte sizin seçiminiz. Günümüzde telefon kullanmak zorundayız ya :) lütfen mantıklı örnekler verin. Her şeyin içeriğini öğrenmek sizi delirtecekse bu da sizin sorununuz. Faydalı diye her şeyi kullanırsınız sizin hayatınız. Ne yapmamız lazım diye sormuşsunuz ya konuya ciddiyetle yaklaşıp “çocuğunuzu” içerikleri kötü ürünler uzak tutabilirsiniz. Zaten büyüdükçe maruz kalacak en azından sizin yönetebildiğiniz süreçte minimum düzeyde maruz kalır diye yaklaşabilirsiniz. Yorumunuza istinaden içeriklerden bir haber olduğunuzu düşünerek bu konuşmayı burda sonlandırmak hem sizin hem benim için çok iyi olacaklar. İyi günler dilerim