Babyaksu İçeriği temiz diye incia almıştım ama faydasını görmedim bepanthol kullandım o da etki etmedi en hızlı etki eden sudocrem kızım dört aylık sudocremle devam ediyoruz
SenaGT Miray_yetgin ben dalin uni baby HAMETAN SUDOCREM desitin Bepanthol kullandim bebeğime hicbisey fayda etmezken arko yeşil tüp krem pisikten kurtardi bizi
Smia Popolin zeytinyağlı kullanıp hep pamukla oğlumu temizledim hiç pişik olmadı şükür şimdi kizimdada aynı yapicam
Hernasipvaktineesirdir Miray_yetgin henüz doğumum olmadı. Ama İwa natura nın kantaron özlü pişik kremini aldım.
SevvaallEr Bir arkadasımdan bıliyorum hametan bile kullanmıstı asla işe yaramadı 1 gün arko nem sürdü sadece ertesi gün hicbirşeyi kalmadı valla aklınızda bulunsun kızlar🥹🩵
TugSozTan 1234__ interneti sosyal medya dışında kullandığınızda her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Ürünün içeriğine ambalajından ulaşabilirsiniz veyahut internet üzerinden araştırabilir içerisindeki kimyasalları tek tek arayabilirsiniz. Lakin ben sizi yormayayım Keşke “içeriği neymiş ki” demeden önce siz araştırsaydınız. https://imgyukle.com/i/rxwWux
1234__ TugSozTan kullanmadığım için arastırma gereği duymadım lakin çok övüyorlar bu türkiyedekileri beğenmiyorlar hatta yurt dışından getirtiyorlar.