Fatma-ylcn sana bir şey söyleyeyim mi canım ben de detaylı’ya beni gönderdiklerinde bebeğin kalbinde parlaklık var 3 milimetre dediler ben kafayı yedim down sendrom olabilir dediler herkes bir şey söyledi ikili testim temiz çıkıyordu ve randevuyu 1 ay sonrasına verdi Bir ay boyunca ben kafayı yedim imkanım yoktu özele de gideyim bu sefer de detaylya girdim Emine Azak diye bir doktor var bayağı bizi beklettirdi iki buçuk üç saatin sonunda detaylı aldı bir şey yok gibi dedi temiz dedi Bir ay sonrasına yine randevu verdi gitmedim Allah’a bıraktım çünkü insanı sürekli strese koyuyorlar bebek hakkında hiçbir şey söylemiyorlar insanın strese koyuyorlar sıkma canını Allah öyle büyük ki benim her gidişimde Bir şey söylüyorlar bebeğin suyu fazla dediler git şeker yükleme testi yap dediler yapmadım . bir hafta sonra dediler ki bebeğin suyu normal bebekle ilgili hiçbir şekilde kilo söylenmiyor boy söylenmiyor şeker yüklemeyi yapmadım ta ki 31 haftama kadar Fatma Salih hocaya gittim o bana kızdı ve azarladığı için mecbur kalıp içtim test sonuçlarında da iyi mi çıktı kötü mü çıktı söylemediler 33 haftalık oldum gittiğimde o zaman normal dedi bu kadar o da Ulaş hoca var bak Ulaş hoca iyi insanla biraz olsa bile ilgileniyor