SimgeGktg Sevval0308 Bebek için Bir adet 8 li hastane çıkışı Bir adet 5 li hastane çıkışı Bir adet haricen yenidoğan zıbın Bir adet de alt üst takım Bir adet müslin battaniye ( yaz olduğu için) Yenidoğan bebek bezi ve ıslak mendil Alt açma bezi Kendim için İki adet pijama takımı Bir adet emzirme sudyeni Terlik Sabun, el havlusu Üç adet iç çamaşırı Bir adet çorap Bir adet sabahlık Ekleyeceklerim : Depend emici külot, roll on, ağız bakım malzemeleri
Sevval0308 Melo-fndkc valla bir.iki.hafta önce takiyotdum çok fazla sonra da rabbim neyi uygun goruyorsa dedim
Mutluemos Sevval0308 ablam hep koyuyordu ablama sorup geleceğim 😂 benim de ilk gebeliğim ablam yakın zamanda doğum yaptı birçok ürünü ondan temin edeceğim 17 temmuz doğum olarak gözüküyor bakalım ablam hazirlarsa doğum çantamı benim hersey tamam 😂😂
Anonim3447 Sevval0308 bizde 31+6 olduk arada sancım tutuyor umarım kızım sabırsız olmaz bekler 1 ay daha en azından
Sevval0308 Mutluemos ay valla bende bu hafta içi başlamayı düşünüyorum en önemlisi hastane çantası ne olur ne olmaz tabi vaktinde gelirler inşaallah da
Papatyaaa__ Sevval0308 56 günümüz bugun tam 32haftalık olduk🤌😍Paşamla🩵mide yanması ve bel ağrıları dışında herşey yolunda hamd olsun
Anonim3447 Sevval0308 nts ye girmedim doktor normal olduğunu yerleşme sancısı olduğunu söyledi adet sancısı gibi ve sağ bacağıma vuruyordu
Kubracigimm Sevval0308 son 15 gün bizimde 🥹 ama her an da doğabilir , normal doğum planlıyoruz ne zaman gelmek isterse artık 🥰
Papatyaaa__ Sevval0308 Aynen malesef dün parka götürdük eşimle çocukları oturamadım geri döndük oturamıyorum iş yapamıyorum zorlanıyorum anca ystıp uyumak istiyorum artı bel ağrılarım falan var vajinama doğru baskı oluyor bildiğiniz ölü gibiyim ve yoruldum ağrılardan😔😔
Kubracigimm Sevval0308 evet evet 30.haftada girmeye başladı 33.haftada tam girdi , bugün yarın bekliyoruz inşallah 🥰
Aysedugme Bugün tam 34 olduk butonumuz geldi doğum tarihi daha belli değil 38. Hafta bayram haftasına geliyor bakalım öncesimi olacak sonrasımı 37 de karar verelim dedi doktor ☺️
Sevval0308 Bet1 aminn inşaallah canım 30 dan sonrası zor geçiyormuş ben fazlasiyla yaşıyorum bunu sanki😂